Ses ve sinema sanatçısı Hülya Avşar’dan önce sahneye çıkan Kubat; “Şimdi muhteşem bir ses dinleyeceksiniz. Benim en sevdiğim seslerden biri” sözleriyle sahneyi gecenin assolisti Hülya Avşar’a devretti. Üç yıl aradan sonra İstanbul'da sahne alan Avşar, sevenlerinin karşısına Melih Yazgan imzalı siyah derin yırtmaçlı bir kıyafet ile çıkarak yıllara meydan okuyan güzelliği ile misafirlerini büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve gece boyunca Türk sanat müziğinin yanı sıra slow şarkılar da okuyan Avşar, kıyafeti ile ilgili olumlu yorumlara karşı, “Benim seyircim her zaman çok şık giyinir. Ben de bu gece size özel giyindim. Umarım beğenmişsinizdir” şeklinde konuştu.

Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Funda Arar’ı sahneye davet eden Hülya Avşar, “Arapsaçı” şarkısı ile düet yaptı. Arar, sahneden inmeden önce Avşar'a davetinden dolayı çok teşekkür ederek derin yırtmaçlı kıyafetini de çok beğendiğini dile getirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Yavuz Seçkin ise esprileriyle geceye renk kattı. Öte yandan gecede Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, ünlü sanatçı Funda Arar ve eşi Febyo Taşel yer aldı.

Hülya Avşar ve Funda Arar birlikte 'Arapsaçı' adlı şarkıya düet yaptılar.

Editör: TE Bilisim