Pandemi nedeniyle 3 yıl aradan sonra İstanbul'da seyircisiyle buluşan Hülya Avşar, yoğun istek üzerine 2. kez Yeni Gazino’da konser verdi. 

Saatler öncesinden rezervasyonların dolduğu mekanda hayranlarının karşısına Melih Yazgan imzalı derin sırt dekolteli elbise ile çıkan Avşar, kusursuz fiziği ile kendine hayran bıraktı.

Gece boyunca ağırlıklı olarak Türk Sanat müziği şarkılarına yer veren ünlü şarkıcı, sahnedeki neşeli tavırları ve muhteşem performansıyla sevenlerine keyifli bir gece yaşattı.

Yeşilçam ve TSM'nin klasiklerini seslendiren Hülya Avşar, gecede kulakların pasını silerken hem göze hem de kulağa hitap etti.

"ARTIK SEVMEYECEĞİM"

Gece boyunca misafirleriyle sohbet eden Hülya Avşar; "Ben artık sevmeyeceğim siz sevmeye devam edecek misiniz? diyerek, 'Artık Sevmeyeceğim' şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

"AVŞAR'DAN ŞAMPANYA REKORU"

Rus, Arap ve Azeri misafirlerin yoğun olduğu gecede şampanya trafiği yaşandı. Sahneye art arda şampanya gönderen misafirlerine, "Ben böyle şımartılmaya alışkın değilim. İlk defa sahneme şampanya kabul ediyorum. Demek racon buymuş, hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek gece boyunca toplam 200 şişe şampanya kabul etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan oryantal Didem ise dans şovuyla geceye renk kattı.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar ayrıca yılbaşı gecesi Yeni Gazino’da sevenleriyle buluşacağının müjdesini verdi.

KUBAT SAHNEDE MÜSLÜM BABAYI ANDI”

Hülya Avşar'dan önce sahneye çıkan Kubat, Müslüm Gürses şarkılarını seslendirdi. Şarkı arasında "Müslüm Babayı saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun." sözlerini dile getirerek büyük alkış aldı.

Editör: TE Bilisim