Olcay Ünal Sert

Yapımcılığını Poll Prodüksiyon ve Global Yapım'ın üstlendiği 'İbo Show' programının Yılbaşı sürprizi belli oldu.

Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses'in dostluğu yıllar öncesine dayanıyor.

Star Tv ekranlarında Yılbaşı gecesi yayınlanacak  İbo Show Yılbaşı Özel Programında Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy ile Fantazi Müziğin güçlü yorumcusu Seda Sayan konuk olacak. Yılbaşı gecesi ayrıca İbrahim Tatlıses'in Mehmet Ali Erbil'in evinde gerçekleştirdiği özel röportajın yer alması da bekleniyor.


Bülent Ersoy, Yılbaşı gecesi yayınlanacak programda Türk Sanat Müziği'nin önde gelen klasikleri ile 'Ağora Meyhanesi',  'Ne Fayda', 'Yaranamadım' gibi Arabesk ve Fantezi müziğin önde gelen eserlerini seslendirmesi de bekleniyor.


Bülent Ersoy'a bu özel programda kendisine 'Halam' diye hitap eden Seda Sayan da eşlik edecek. Uzun süredir bir araya gelmeyen İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'un yer alacağı bölüm Televizyon dünyasını heyecanlandırdı. Yapımcı Polat Yağcı ve Mustafa Gülnahar'ın titizlikle hazırlandığı bölümün reyting rekorları kırması bekleniyor.


Gece de Oryantal Didem'in olup olmayacağı merak konusu. Zira Yılbaşı gecesi dansöz geleneği de tek kanallı TRT günlerinden bugünlere uzanan bir alışkanlık.

Magazinsortie.com özel haberine göre, araları bir süredir açık olduğu öne sürülen İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'un barıştığı ve yıllar sonra İbo Show programının Yılbaşı çekimleri için bir araya gelecekleri öğrenildi. 

İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra 'İbo Show' ile hayranlarıyla buluşmanın keyfini yaşıyor.

Editör: TE Bilisim