Geriye; İşte Hayat, Boşver Arkadaş, Konuşamıyorum (Sazlıklardan Havalanan), Anlasana, Olanlar Olmuş, Sürgün Gibi Masallarda, Yemyeşil Bir Deniz Senin Gözlerin, Gemiler Döner Geriye, Ali Veli Maria, Halley, Yılan Isırığı, Hû, Dua, Bezgin, Ben Değilim gibi unutulmaz eserler bıraktı.

İlhan İrem aradı diye sevinmiştim dün akşam malesef eşi Hansu Hanım "İlhan'ı kaybettik.... İlhan melek oldu." diyerek acı haberi verdi. Hansu İrem; şok bir vaziyette sanatçının vasiyetini söyledi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İlhan İrem'in 3 vasiyeti var. Tabutunun Türk Bayrağı'na sarılması. AKM de tören düzenlenmesi ve Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilmesi... İlhan İrem'in naaşı yarın saat 09.00 da Maslak Acıbadem Hastanesi'nden alınarak 12.00 de AKM de düzenlenecek tören alanına getirilecek. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından Bebek Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından İlhan İrem Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Zuhal Olcay sahnesinde Halil Ergün'ü ağırladı Zuhal Olcay sahnesinde Halil Ergün'ü ağırladı

Unutulmaz eserleriyle her daim yaşayacak olan büyük Atatürkçü sanatçı İlhan İrem ile Kral Müzik Dergisi, Star, Akşam, Milliyet, Vatan ve Hürriyet gazeteleri ile Magazinsortie.com 'a çok özel röportajlar yaptık.

Her defasında samimi içten açıklamar yaptı. 'Cennet İlahileri' albümü vesilesiyle tanıştık ve bu günlere geldi dostluğumuz. Mevlâna felsefesini mi benimsediniz diye sorduğumda "Siz ışığı görmüşsünüz" derdi... Ayrıca din sömürüsü yapanlar için; "Sen, ben daha inançlıyız!" derdi. Her konserine davet ederdi sağolsun. Telefonla sobetlerimizi, o naif sesi her zaman çok özleyeceğim. Işıklar içinde yat Sevgili İlhan İrem. Seni hiç unutmayacağım. Bu dünyanın en acı tarafı sevdiklerimizin birer birer elimizden kayıp gidiyor olması. Neyse ki kalbimize öyle derin imzalar attınız ki sizi hiç unutmayacağım. Huzur içinde yat büyük Ozan. Işık ve Sevgiyle...'

OLCAY ÜNAL SERT

Editör: TE Bilisim