İstanbul Edis ile coştu

2021 yılı boyunca sahne performanslarıyla adından söz ettiren Edis, 2022 yılının ilk dakikalarında da sahnedeydi. İstanbulluların yeni yıldaki buluşma noktası olan Beşiktaş’ta 35 bin hayranıyla buluşan ünlü yıldız, 2022’ye coşkulu ve umut dolu bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş Belediyesi'nin organize ettiği konser Barbaros Meydanı’nda gerçekleşirken soğuk havaya rağmen binlerce İstanbullu, ünlü yıldızı izlemeye geldi ve şarkılarına eşlik etti. 


Barbaros Meydanı’ndaki konserde alana sığmayan Edis hayranları, ünlü yıldızın sesinin ulaştığı her noktada onu dinledi. Beşiktaş’ın ara sokaklarında da konserle eğlenen İstanbullular oldu. Gece 23.00’da sahneye çıkan Edis, 01.30’a kadar sahnede kalarak unutulmaz bir performans sergiledi. 

Dijidalde de Edis dinlendi
Edis, İstanbullularla konserde bir araya gelirken dijital platformlarda da hayranlarıyla buluştu. Zeynep Bastık’ın YouTube kanalında gerçekleşen "Getir Zeynep Bastık ile Yılbaşı Özel" programına konuk olan ünlü yıldız hem Zeynep Bastık’ın sorularını yanıtladı hem de sevilen şarkılarını seslendirdi. Program, yılbaşı gecesinin en çok izlenen yayınları arasında yer aldı. 

Editör: TE Bilisim