Şarkıcı İzel önceki akşam Moda Kayıkhane'de hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldıktan sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan İzel, "İstanbul beni özlemiş, ben İstanbul’u özlemişim. 32 yıldır sahneye çıkıyorum. Kendimi övmek gibi olmasın ama 80 bin kişilik İzmir Karşıyaka konserim var. Ona rağmen çok heyecanlandım. İlk defa sahneye çıkan no name isimmiş gibi sahnede tir tir titredim" şeklinde konuştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser vermediği için üzüldüğünü söyleyen şarkıcı, "Rumelihisarı'nda beş konser verdim. Orası çok özel bir yerdi. Ama Harbiye'de konser vermeyen tek şarkıcı benim. İnşallah seneye Seneye Harbiye Açıkhava Tiyatrosu icin muthiş bir show planlıyorum.... Ben bir zamanlar dansta ediyordum. İnşallah güzel dans ve gösterileriyle, güzel bir konser vermek istiyorum. Bu yıl Harbiye'de konsere gidemedim. Dayanamayıp kendimi sahneye atarım diye korktum. " dedi.

Şarkıcı Hadise'nin sosyal medyada erotik dans içeriği paylaşması hakkında İzel, " İlk gördüğümde Hadise'ye cok kizdim ,onu cok seviyorum. Kıymetli ve değerli bir popçu. Biz onunla bir dönem çok mesajlaşırdık. Ona, sen dünyaya açılmalısın derdim. Senin Beyonce'dan eksiğin yok derdim. Eğer Reynmen'in şarkısına destek olacaksa başka türlü destekleyebilirdi." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim