Ünlü şarkıcılar Gülben Ergen ve Demet Akalın, önceki akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı. Ergen, Hotel'de sahne alırken Akalın meslektaşından yaklaşık iki saat sonra kulüp kısmında performans sergiledi.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını ilk yanıtlayan isim Gülben Ergen oldu. Şarkıcı, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Hotelleri çok güzel, insanları sıcak burada bulunmaktan çok keyif alıyorum." diyerek sözlerine devam eden Ergen, "Artık 2022 yılının sonuna geliyoruz. Bende bir single çalışması içerisindeyim. Albüm çıkartmak bu aralar zor. Ama 2023 yılında albüm düşünüyorum." dedi.

Tolga Savacı kimdir? Tolga Savacı kimdir?

Geçtiğimiz yıl bir sürtüşme yaşayan iki şarkıcının aralarındaki buzları erittiği görüldü. Gazetecilerin Ergen'e "Bu akşam sizden sonra Demet hanımda burada sahne alacak. Kendisi ile görüştünüz mü?" şeklindeki sorusuna "Hayır görüşemedik. Sanırım oda benim gibi şuan saç, makyaja daldı. Kulüpte sahne almak zor tabi. İkimizin sahnesi farklı onunki geç saatlere kadar sürüyor. Kendisine başarılar diliyorum." cevabını verdi.

Kıbrıs'ta aynı hotelde sahne alan Demet Akalın ve Gülben Ergen biraraya gelmedi.

GÜLBEN ERGEN GÖZ DOLDURDU!

Gülşah Saraçoğlu imzalı kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen’in sahne aldığı Chamada Prestige Hotel yoğun ilgi nedeniyle rezervasyonlarını günler öncesinden doldurdu.

Gülben Ergen sahneden Kıbrıs dışından gelenleri sorduğunda aldığı cevaplar karşısında hayretler içerisinde kaldı. Ankara, Bursa, İzmir, Edirne, Trabzon, Adana ve daha birçok şehirden gelen dinleyicilerine yenilenmiş repertuarı ile muhteşem bir gece yaşatan Gülben Ergen sahnesiyle olduğu kadar güzelliği ile de kendinden söz ettirdi.

Gülben Ergen sahn ’de giydiği kostümüyle sosyal medya ‘da “En Şık” yorumları aldı.


 

Editör: TE Bilisim