Kalamış sakinlerinin yakından tanıdığı lezzet durağı Bedri Usta’nın en üst katında açılan Kalamış Performans Sahnesi, ilk gecesinde sahnede Kürşat Başar ve Jale’yi ağırladı. İkili performansıyla büyük beğeni toplarken, Hayko, Yeliz ve Yonca Evcimik de sahneye konuk olarak şarkılarıyla geceye renk kattı.
Genel sanat yönetmenliğini Yonca Evcimik’in üstlendiği mekanın ilk gecesinde ünlü isimler de hazır bulundu. Anadolu Yakasının en yeni mekanı, Piu Eventsin hazırladığı şık dekorasyonu ile de beğenildi.
Yonca Evcimik Kalamış Performans Sahnesi ve buradaki göreviyle ilgili şunları söyledi: “Arkadaşlarımın teklifi üzerine büyük bir heyecan duyarak bu işe başladım, sanat danışmanlığı görevini üstleneceğim. 90’lar konseptli bol eğlenceli geceler misafirlerimizi bekliyor. Kalamış’tan bir tatlı huzur almaya gelen herkesi bekliyoruz.”

Neslihan Yeldan, Akasya Aslıtürkmen, Gülay Afşar, Yeliz, Hayko, Uğurkan Erez, Elif Karlı, Hakan Eren, Yasemin Şefik, Nurcan Kuzucan ve Gülgün Çavuşoğlu geceye katılan tanınmış simalardı.


Bedri Usta ve Akın Baygın’ın ortaklığında açılan mekan, kış sezon boyunca birbirinden ünlü isimleri Anadolu yakası seyircisiyle buluşturacak. Mekan 20 Eylül Cuma akşamı Deniz Sekiyi ağırlayacak.

‘Kalamış Performans Sahnesi’ Programı
20 Eylül Cuma DENİZ SEKİ
21 Eylül Cumartesi GAZİNO GECELERİ - SEMİHA YANKI, HİLAL ÖZDEMİR, TÜDANYA ve İSKENDER DOĞAN
27 Eylül Cuma KÜRŞAT BAŞAR ORKESTRASI ile 90'LAR feat ERDAL ÇELİK, JALE, SİBEL ALAŞ
28 Eylül Cumartesi ÇILGINLAR KULÜBÜ - EDA-METİN ÖZÜLKÜ, FERDA ANIL YARKIN ve YEŞİM SALKIM
04 Ekim Cuma EDA-METİN ÖZÜLKÜ
05 Ekim Cumartesi HAYKO
11 Ekim Cuma KÜRŞAT BAŞAR ORKESTRASI ile 90'LAR feat ERDAL
ÇELİK, JALE, SİBEL ALAŞ
12 Ekim Cumartesi GAZİNO GECELERİ - SEMİHA YANKI, HİLAL ÖZDEMİR

Adres: Kalamış Performans Sahnesi: Fenerbahçe mahallesi, Gamze Sok. No:1 Kadıköy / İstanbul Tel: 02163582040

Editör: TE Bilisim