Aydan Şener "Evlilik insanın doğasına uygun değil!" Aydan Şener "Evlilik insanın doğasına uygun değil!"

BERKAY BOĞAZ’I İNLETTİ

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Berkay’ı ağırladı.

Türk Pop müziğin çok sevilen isimlerinden Berkay, mekanı hınca hınç dolduran hayranlarıyla muhteşem bir konsere imza attı. Gecede hüzünlü, hareketli ve arabesk türü şarkılara yer veren Berkay “Bu gece hüzünlü şarkılarda bile yüzünüzde gülümseme olacak. Söz veriyorum” diyerek başladığı konserine dört profesyonel dansçı da özel koreografileriyle eşlik etti.

BERKAY’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Sahne performansı ile efsane olan Berkay, konserin bir bölümünde tüm orkestrasını enstrümanlarını bıraktırarak yanına aldı ve onlarla birlikte şarkı söyledi. Daha sonra ekibiyle şarkı söylerken halay çeken Berkay, tüm misafirleri coşturdu. Konserin başından sonuna kadar tansiyonu hep yükseklerde tutmayı başaran Berkay yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Berkay’ın en son ‘Bal Badem’ teklisi ve Tarık Sezer Orkestrasına feat. yaptığı ‘En Güzelinden’ şarkısıyla müzikseverleri mest ettiği gecede kadın komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Sibel Arna ve Yılmaz Vural da izleyiciler arasındaki yerini aldı.

BERKAY: ‘SON BEŞ YILIN EN İYİ ŞARKISI GELİYOR!’

Kuruçeşme Açıkhava’da gece boyunca birbirinden sevilen şarkılarını binlerce kişiden oluşan dev korosuyla seslendiren Berkay, çok yakında hitlerine bir yenisini daha ekleyecek. Tüm yaz ayını sahnede geçireceğini belirten Berkay, "Benim için bu süreç çok keyifli ve yoğun geçiyor. Temmuz’un ilk haftası çıkacak olan teklim, son beş yılda çıkardığım en iyi şarkım, iddia ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim