Uzun bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören sanatçı Mehtap Ar'ın vefatı dostlarını yasa boğdu. Üzüntülerini sosyal medyadan dile getiren ünlü isimler Ar'a şu sözlerle veda ettiler...

Neşe Karaböcek; yaşadığı üzüntüyü gazeteci Olcay Ünal Sert ile paylaştı. Karaböcek, yıllar önce Mehtap Ar ile birlikte sahne aldıklarını belirterek çok üzgün olduğunu söyledi.

NEŞE KARABÖCEK "BİRLİKTE SAHNE ALMIŞTIK"

Sanatçı Neşe Karaböcek "Çok üzüldüm. Annesi rahmetli Aysel Gürel ile şarkı çalışmalarımız olmuştu. Mehtap ile de birlikte sahne aldık. Mehtap Hanım sessiz sedasız hanımefendi bir hanımdı. Nur içinde yatsın, cennet mekanı olsun inşallah. Allah yakınlarına sabır versin. " diyerek duygularını paylaştı.

Neşe Karaböcek, yıllar önce Mehtap Ar ile aynı sahneyi paylaştıklarını söyledi.

AJDA PEKKAN

Ajda Pekkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da "Çok ama çok üzgünüm... Nurlar içinde uyu" diyerek duygularını paylaştı.

SELDA BAĞCAN "ERKEN GİTTİN MEHTAP"

Selda Bağcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her ölüm erken ölümdür ama gerçekten erken gittin Mehtap" diyerek duygularını paylaştı.

ŞEHRAZAT: "ANNEM DİYE DİYE KAVUŞTUN..."

Söz yazarı ve yorumcu Şehrazat "Annem diye diye kavuştun en sonunda.. Tekrar görüşene dek Cennet Mekanın olsun Mehtabım. @mujdearkarakas @ar.soz Başımız Sağ olsun.

PERRAN KUTMAN:

"Çok çok üzgünüm, mekânın cennet olsun Mehtap Ar."

Editör: TE Bilisim