Türk Sanat Müziği klasikleri, arabesk ve güncel eserler olarak konserini 3 bölüme ayıran Muazzez Ersoy, Gülşah Saraçoğlu’nun hazırladığı 3 ayrı kostüm hazırlattı ama, yoğun ilgiden ötürü izleyicisi sahneden bırakmadığı için 2 kıyafetini giyebildi.

Sahneye beyaz tuvaletiyle çıkan Muazzez Ersoy kulaklara olduğu kadar gözlere de hitap etti.

KIYAFETLERİ İÇİN ATÖLYE 1 HAFTA BAŞKA KİMSEYE HİZMET VEREMEDİ

Kırmızı tuvaleti 30 metre Valentino kumaş ile hazırlandı… Sahneye ilk çıktığı beyaz kostümü ise yarı değerli taşlar (Swarovki) ile yine elde işlendi. Gülşah Saraçoğlu, 1 hafta boyunca bu 3 özel kostüm için kimseye hizmet veremediğini söyledi.

“LADY GAGA BENİ TAKLİT EDİYOR. BEN GÜZELİM O ÇİRKİN”

Haftalardır büyük bir titizlikle hazırlandığı konserinin öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Muazzez Ersoy Bostancı Gösteri Merkezi Konseri için ekstra bir heyecan içinde olduğunu belirtti. Geçtiğimiz haftalarda bir fotoğrafının Lady Gaga’ya benzetildiğini hatırlatan basın mensuplarına Muazzez Ersoy, “Lady Gaga beni takip edip taklit ediyor. Ben ondan daha güzelim. O çirkin. Ben yıllardır aynı Muazzezim, 2 yıl önceki o fotoğrafımda photoshopu da fazla kullandığımı söylemişler, işte kameralarınız karşısında photoshopsuz duruyorum” diyerek esprili yanıt verdi.

12 AY ÖNCESİNDEN KONSER ANLAŞMASI

Muazzez Ersoy 12 ay öncesinden yaptığı 2020 yılbaşı gecesi konseri anlaşması hatırlatılınca da “Bayram konserlerimin de, yılbaşı konserimin de anlaşması evet Ocak ayında yapıldı. Bunun tek sebebi sevgi, sevilmemdir” dedi.

Editör: TE Bilisim