MUHTEŞEM KUTLAMA PARK BOSPHORUS HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

Tarihi ve muhteşem konumuyla İstanbul’un en etkileyici mekanlarından biri olan Park Bosphorus Hotel, ev sahipliği yaptığı birbirinden prestijli davetlere bir yenisini daha eklledi. Türkiye’nin önde gelen Tiyatrocularından Müjdat Gezen’in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı’nın 25. Yılı, 1 Nisan’da Park Bosphorus Hotel’de muhteşem bir geceyle kutlandı.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel’i anma gecesi olarak organize edilen ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla renklenen gecenin sunuculuğunu Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık yaptılar.
Prestijli davet ve etkinliklerin ilk tercihi haline gelen Park Bosphorus Hotel, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Türk tiyatro ve sinema sahnesinin en önemli isimlerinin başında gelen Müjdat Gezen’in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı’nın 25. Yılı, otelin etkileyici İstanbul Boğaz’ı manzarasına sahip olan Bosphorus Teras’ta öğrencileriyle muhteşem geceyle kutladı.

Mustafa Alabora, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan

Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel’i anma gecesi niteliği de taşıyan ve Haldun Dormen, İlker Başbuğ, Halit Kıvanç, Mustafa Alabora, Göksel Kortay, Kandemir Konduk, Umur Bugay,Büyükçekmece belediye başkanı Hasan Akgün, İlhan Daner, Ali Eyüboğlu, Şevket Çoruh, Ateş Böceği Ercan, Ezgi Mola, Muharem Erdemir, Gonca Vuslateri, Şükran Ovalı, Yasemin Allen, Mustafa Üstündağ gibi sanat dünyasından bir çok ünlü ismi aynı çatı altında bir araya getiren renkli gecede konuklar; Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık’ın sunumuyla unutulmaz bir gece yaşadılar.
Davette Müjdat Gezen'i 50 yıllık arkadaşı Ateşböceği Ercan dahil çok sayıda dostu yalnız bırakmadı.

Müjdat Gezen'i efsane sunucu Halit Kıvanç yalnız bırakmadı.

25.yıl boyunca MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ'NE emek verenlerede gecede birer ödül verildi duygusal anlar yaşandı. Çok renkli bir ortamda geçen gece geç saatlere kadar sürdü.

Geceyi ünlü oyuncular Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık sundu.
Müjdat Gezen'i dostları yalnız bırakmadı.
Haber ve Fotoğraflar: MUHARREM ERDEMİR
Editör: TE Bilisim