Türk Pop Müziği’nin efsane sesi Nilüfer, Zorlu PSM’de verdiği konserle izleyenleri bir kez daha büyüledi. 22 Şubat’ta gerçekleşmesi planlanan ve hepimizi üzen deprem sebebiyle ertelenen konser için, biletini iptal etmeyen seyircilerine teşekkür ederek başladı.

Zorlu’da ilk konserini veren ve yaş ortalaması 17’den 77’ye kadar her yaştan olan konser. iki buçuk saat sürdü. Nilüfer’in tüm şarkılarına koro olarak eşlik eden binlerce kişi unutulmaz anlar yaşadılar.

İki kostüm giyen ve seyircilerle bol bol sohbet eden Nilüfer ‘’Beni seviyor musunuz?’’ sorusunu sordu ve salondan ‘’Seni çok seviyoruz’’ cevabıyla duygusal anlar yaşadı.

Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde! Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde!

Usta sanatçı Nilüfer Yumlu, İstanbul konserinde dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendirdi.

70’li yıllardan itibaren, 50 yıldır söylediği müzik kariyerinde kendisine yolculuk eden Dünya Dönüyor, Mavilim, Kavak Yelleri, Taa Uzak Yollardan, Caddelerde Rüzgar, Mor Menekşe gibi unutulmaz şarkılarından bir repertuvar oluşturan Nilüfer, Kayahan’ın şarkılarını da seslendirdi. Sanatçı ‘’Ben size bir 30 yıl daha şarkı söylerim, yeter ki siz beni 30 yıl daha dinleyin’’ diyerek espriler de yaptı.

Kendisini sahneden göndermeyen seyircisi için Nilüfer ile özdeşleşmiş ‘’Geceler’’ şarkısıyla final yaptı.

Editör: TE Bilisim