Nükhet Duru ve Soner Olgun'un "Dost Muhabbeti" adını verdikleri konserleri, son hızıyla devam ediyor. Duru ve Olgun, dün gece Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahneye çıktılar ve konserleri İstanbul'daki ilk biletli konserleri olma özelliğini taşıyordu. 
Şarkılarının yanı sıra bitmek bilmeyen esprileri ile de dinleyicilerini kahkahaya boğan Nükhet Duru ve Soner Olgun, yoğun ilgi ve alkış üzerine tam 5 saat sahnede kaldılar! Türkülerden arabeske, sanat müziğinden popa, kendi klasikleşmiş şarkılarına kadar onlarca şarkıyı, saatler boyunca salonu dolduran misafirleriyle okudular. 
Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 siyhan sahne kıyafetiyle Nükhet Duru, sadece kulaklara değil, gözlere de hitap etti. Soner Olgun, Nükhet Duru'nun güzelliğine atıfta bulunarak: "Tanıştığımızda benim saçlarım siyahtı, şimdi beyaz oldu, ama o hiç değişmiyor. Yıllar geçtikte üstelik, daha da güzelleşiyor. Böyle biri daha var, o da Erol Evgin" diyerek, salonu ve Nükhet Duru'yu kahkahaya boğdu. 
SONER OLGUN KIZIYLA SAHNEDE

Soner Olgun'un izleyiciler arasında bulunan minik kızını sahneye çağırıp, birlikte şarkı söylemeleri ise, gecenin en duygusal anlarından biri oldu. Minik Elif, sahnede vokal yapan annesi Özlem Olgun, babası ve Nükhet Duru'ya eşlik etti.
DOWN SENDROMLU "UYSAL" SAHNEDE ZEYBEK OYNADI!

Konserin en özel bir başka anı ise Tomurcuk Vakfı'ndan down sendromlu Uysal Doğu'nun sahnede yaptığı zeybekti. Uysal, Soner Olgun'un sazı eşliğinde "zeybek" oynadı ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Editör: TE Bilisim