Hayatın anlamı neydi? Her şey nasıl bitecekti? Cevaplar belliydi, hayat anlamsız ve sonu kötü olacaktı. Felsefe filozofu Kieran Setiya, bu zorlu süreçte bizi bir yolculuğa çıkarıyor ve korku yerine pişmanlık, cesaret ve umut yerine neşeyi görüş alanımıza getiriyor. Orta Yaş Krizi: Felsefi Bir Rehber bugün The Kitap Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Asla yaşamayacağınız hayatlarla, kaçan fırsatlarla ve geride kalmış gençlik nostaljisiyle kendinizi nasıl uzlaştırabilirsiniz? Geçmişin başarısızlıklarını, şimdi’yi tüketen işlerdeki anlamsızlık duygusunu ve geleceği karartan ölüm ihtimalini nasıl kabul edebilirsiniz? Fark yaratan bu kendi kendine yardım kitabında Kieran Setiya, yetişkinliğin ve orta yaşın kaçınılmaz zorluklarıyla yüzleşiyor ve felsefenin gelişiminize nasıl yardımcı olabileceğini gösteriyor.

Bu kitapla, bir şeyleri kaçırmanın neden iyi bir şey olabileceğini, fazla seçenek sahibi olmanın nasıl abartıldığını ve ne zaman hata yaptığınıza sevinmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Fanilik için felsefi tesellilerle tanışacaksınız. Ve şimdi’de yaşamanın ne anlama geldiğini, orta yaş krizinizi nasıl çözebileceğinizi ve meditasyonun neden yardımcı olduğunu öğreneceksiniz.

Aristoteles, Schopenhauer ve John Stuart Mill’den Virginia Woolf ve Simone de Beauvoir’a kadar uzanan ve Kieran Setiya'nın kendi deneyiminden yararlanan Orta Yaş Krizi, yaratıcı fikirleri, şaşırtıcı içgörüleri ve pratik tavsiyeleri bir araya getiriyor. Hikmet ve nükte ile yazan Setiya, alaycı ama tutkulu bir felsefi hayat rehberi ortaya koyuyor.

Ev Arkadaşı kitabını hem fiziksel hem online kitap satış kanallarından ya da The Kitap Yayınları’nın internet sitesinden satın alınabilir.

Efsane şarkıların bestecisi İsmet Nedim son yolculuğuna uğurlandı Efsane şarkıların bestecisi İsmet Nedim son yolculuğuna uğurlandı

Editör: TE Bilisim