Yazarlığını ve Yönetmenliğini Cem Uslu’nun üstlendiği, Tiyatro İstanbul & Ekip Tiyatrosu birlikteliği ürünü “Popüler Gerçek” oyununun galası, dün akşam seçkin konukların katıldığı seyirciler eşliğinde Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz ve oyunun yazarı- yönetmeni Cem Uslu’nun başrollerini oynadığı, sahne üzerinden interaktif ve internet kanalıyla yapılan canlı yayın bağlantıları ile izleyene ‘Sizin Popüler Gerçeğiniz ne?” sorusunun cevabını verdiren yılın en dikkat çeken oyunlarından “Popüler Gerçek”, büyük beğeni kazandı. Oyunun galasına Gencay Gürün, Zeliha Berksoy, Nevra Serezli, Yosi Mizrahi, Şencan Güleryüz, Şebnem Özinal, Burcu Kara, Tansel Öngel, Ceren Erginsoy, Ziya Kürküt, Kazım Akşar gibi sanat dünyasının önemli isimleri katıldı.

OYUNUN KONUSU:

Dünyaca ünlü uluslararası bilişim firması Virtual’ın Türkiye Ofisi olan Virtual Turkey, bir artırılmış gerçeklik oyunu yarışması düzenlemiştir. Yarışmayı kazanan talihli kişinin ödülü, Virtual Turkey'in "kreatif ve eğlenceli" ofisinde 1 saat boyunca misafir edilmek olacaktır. Her günkü gibi bir iş gününün bitiminde, Virtual Turkey’in Pazarlama Bölümü’nde çalışmakta olan Çiğdem ve Serhat, yöneticileri Saadet Erenç'in görevlendirmesiyle bu talihliyi ağırlamak üzere fazla mesaiye kalırlar. Kendilerine aynı bölümde stajyer olarak çalışan Lalin de eşlik eder. Derken bekledikleri misafir çıkagelir. Fakat bu “tuhaf” davetli ne “bekledikleri gibi” bir misafirdir ne de sanıldığı gibi sadece 1 saat misafir olup gitmeye niyetli görünmektedir!

YAZAN ve YÖNETEN: Cem Uslu
SÜPERVİZÖR: Kerem Atabeyoğlu
SAHNE TASARIMI: Başak Özdoğan
IŞIK TASARIMI: Erdem Çınar
MÜZİK: Orhan Enes Kuzu
ASİSTANLAR: Birnil Sarıkaş, Balahan Gürel, Uğucan Güngör.
AFİŞ: Savaş Çekiç

OYNAYANLAR: Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz, Cem Uslu.

Cem Uslu, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Gencay Gürün, Kerem Atabeyoğlu, Nevra Serezli

OYUN TARİHLERİ:
8 ARALIK 20.30 PROFİLO KÜLTÜR MERKEZİ BÜYÜK SALON
9 ARALIK 20.30 PROFİLO KÜLTÜR MERKEZİ BÜYÜK SALON
13 ARALIK 20.30 ATAKÖY YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ
17 ARALIK 20.30 PROFİLO KÜLTÜR MERKEZİ BÜYÜK SALON

Editör: TE Bilisim