Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'in haberine göre; 

Prenses Banu; "Halkımızın ahlakı bozulmasın diye DANSÖZ DİDEM bütün vucudunu kapatan bir elbiseyle sanatını icra etti. Sadece yüzü ve elleri açıktı. Keşke başını da örtseydi. Dansöze bakarken görüntülenmek istemeyen, Bülent Serttaş'ın akibetine uğramaktan da korkan erkeklerin haline acıdım." açıklamasını yaptı. 

İktidara yakın medya oryantal Didem'in ekranda elbiseyle dans etmesini 'Son kurban Ümit Besen oldu' diyerek haberleştirmişti.

"DANSÖZ KAPALIYKEN, ŞARKICILARIN MEMELERİ AÇIKTI"
 
"Artık televizyonda dansöz göbeği görmek yasak mı? Dansöz göbeği görmek ahlakı bozar mı? Günah mı ?" diye soran Prenses Banu, "Dansöz kapalıyken, konuk şarkıcıların memeleri açıktı!" yorumunu yaptı.
Prenses Banu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Eskiden Yılbaşı gecelerinde ulusça Dansöz izleme merakımızı Televizyona çıkan dansözle giderirdik. Yılbaşı gecesi televizyonun en büyük süksesi Dansöz olurdu. Halk bir yıl dansöz çıkmasını beklerdi. Yılbaşı gecesi hangi dansözün çıkacağı günlerce ülkenin gündemini oluştururdu." dedi.
 
"AH NEREDE O ESKİ YILBAŞI GECELERİ ?"
 
"Ah nerede o eski Yılbaşı geceleri?" diye soran Prenses Banu, dansöz Didem'i adeta topa tuttu. İsim vermeden Gülben Ergen ve İrem Derici'nin dekolte kostümünü de eleştiren Prenses Banu yorumları ile şaşırttı.

 

İdo Tatlıses ve İrem Derici

Prenses Banu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Halkımızın ahlakı bozulmasın diye DANSÖZ DİDEM dansöz kostümüyle değil, gırtlağına kadar kapalı, ayaklarına kadar uzun elbiseyle dans etti. Sadece elleri ve ayakları açıktı. Dansöz kapalıyken, konuk şarkıcıların memeleri açıktı!" yorumunu yaptı.
Gülben Ergen mavi renk kostümüyle Yılbaşı akşamı en çok konuşulan isimlerin başında geldi.
İrem Derici ve Mahmut Tuncer yılbaşı akşamı yayınlanan programda oynarken görülüyor.

Prenses Banu, 80'li yıllarda TV Dergisi'ne kapak olmuştu.

ESKİDEN HAKİKİ RAKKASELER VARDI
Didem'in elbiseyle dans etmesini eleştiren 80'li yılların ünlü oryantal sanatçısı Prenses Banu; "Artık televizyonda dansöz göbeği görmek yasak mı? Dansöz göbeği görmek ahlakı bozar mı? Günah mı ?" diye sorduktan sonra "Dansöz seyrederken doğunun büyüsünü gizemini hissetmiyorsanız, hakiki bir dansöz seyretmiyorsunuz demektir. Geleneksel oryantal dansı akrobatik jimlastik hareketleriyle karıştırdılar. Hareketlerin hızlı ve sert değil, sanatsal olması gerekir." açıklamasını yaptı.
 
İŞTE PRENSES BANU'NUN OLAY AÇIKLAMALARI...

Prenses Banu'nun 80'li yıllarda TRT'ye çıkması "Banu TV de nihayet göbeğini gösterebilecek" başlığıyla duyurulmuştu.

Ünlü dansöz, bu konuyu o dönemin basınına "Bu bir aşamadır, bizim göbeğimiz görünmezse neremiz görünecek" açıklamasını yapmıştı.

Prenses Banu'nun sosyal medya paylaşımları şöyle:

Prenses Banu, Didem'in elbiseyle dans etmesine "Keşke başını da örtseydi" diyerek eleştirdi.

Editör: TE Bilisim