Bağdat Caddesi Feneryolu'ndaki evinde geçtiğimiz pazar günü, solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle Aysel İpar, yardımcılarının eve çağırdığı ambulansla Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

84 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ 

İpar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı için Üsküdar Şakirin Camii'nde saat 15.30'da cenaze töreni düzenlendi.

Törene yalnızca Aysel İpar'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Dua ve helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı.

84 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçının cenazesi, Çengelköy Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

"ÇOK GÜZEL SESİ VARDI" 

Cenazeye katılan yeğeni Duygu Öner, "Dünyanın en iyi insanıydı. Merhametliydi, çok ince ruhluydu, herkese yardım etmeye çalışırdı. Çok güzel sesi vardı bilenler bilir. Sanatın her dalına karşı yeteneği vardı. Hayat sonsuz değil hepimiz öleceğiz ama durdukça onlar dursun istiyor insan" diye konuştu.

YILLARCA SAHNE ALDI 

Aysel İpar, 1970'li yılların başlarında "Gazinocular Kralı" Kazım Polat'la evlenmiş ve hemen ardından assolist olarak eşinin sahibi olduğu Taksim Belediye Gazinosu'nda 1988 yılına kadar aralıksız sahne almıştı.

Editör: TE Bilisim