Zamansız şarkıların duayen ismi Selami Şahin, mekanı dolduran binlerce kişi karşısında sevenleriyle hasret giderebilmenin mutluluğunu yaşadı.   

Pandemi dolayısıyla ertelediği yeni sezon konserlerine çok iddialı bir başlangıç yapan usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelenleri, geçmişten günümüze iz bırakan eserleri ile eşsiz bir yolculuğa çıkarttı.  

"YIL SONUNDA YENİ ALBÜMÜM GELİYOR!"

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selami Şahin, sahne heyecanını ve yeni albümünün müjdesini şu sözlerle paylaştı; "Ben müzikseverlerin heyecanıyla var oluyorum. Anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Her konserimde sanki hayatımda ilk defa sahneye çıkar gibi bir heyecan duyumsuyorum. Sevenlerimle buluşmak benim için çok büyük bir mutluluk. Pandemi döneminde konserler için çok fazla teklif geldi ancak sağlığım önemliydi. Bunun için sahnelere çıkmadım. Pandemi dönemi boyunca en az sekiz beste yaptım. Yıl sonu inşallah yeni bir albüm çıkartacağım. Konserlerime yeni şarkılarımla devam edeceğim. Albüm için inanılmaz güzel şarkılar yaptım. İnsanları mutlu edecek çok şarkım var. Şükürler olsun bu aydan itibaren sahnelere kaldığım yerden devam edeceğim. Sevenlerimle buluşmak için sabırsızlanıyorum." 

Günler öncesinde rezervasyonların dolduğu mekanda, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde konseri takip eden binlerce kişi, Selami Şahin'in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.  

"Seninle Başım Dertte", "Nerde Akşam Orada Sabah" ve "Gitme Sana Muhtacım" gibi ölümsüz şarkılarıyla izleyenlerini selamlayan büyük usta, gece boyunca sahnede devleşerek izleyenleri kendine hayran bıraktı.  

“Senin Olmaya Geldim” şarkısını söylerken mikrofonu bırakarak çıplak sesiyle bu eserini okumaya başlayan Selami Şahin, sevenlerinin coşkusu tezahüratları ile karşılandı. 

Selami Şahin muhteşem kalabalık karşısında duygularını şu sözlerle ifade etti; “Sahneye her geldiğimde ilk defa gelmişim gibi hissediyorum ve bu gücü sizden, sizin büyük sevginizden alıyorum, Allah sizi başımdan eksik etmesin, iyi ki varsınız.” 

Usta sanatçı Selami Şahin’e konser boyunca eşlik eden muhteşem Semi Jazz Orkestrası, geceye özel hazırlanmış olan davul şovu ise izleyenlerden tam not aldı. 

Yüzlerce bestesi ve güçlü yorumu ile Türk müziğinin büyük değerlerinden usta sanatçı Selami Şahin, yeni sezon konserleri ile müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. 

Editör: TE Bilisim