SEREN SERENGİL'İN 17 YILLIK GAZİNO HASRETİ YENİ GAZİNO'DA SON BULDU

Seren Serengil ve Türk pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Ağaoğlu Maslak 1453'te bulunan Yeni Gazino'da sahne aldılar. Gecenin açılışını yapan Serdar Ortaç, birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Serdar Ortaç konserinde telefon bağımlılığına dikkat çekerek izleyicilerden cep telefonuyla çekim yapmak yerine anı yaşamalarını istedi.

ALLAH'INI SEVEN TELEFONU BIRAKSIN

Bir süredir devam eden kulis röportajları geleneğini yorgunluk gerekçesiyle bozan başarılı sanatçı Serdar Ortaç, gündem yaratacak açıklamalar için bu kez sahneyi tercih etti. 'İsmi Lazım Değil'' şarkısıyla start verdiği performansında sevilen şarkılarını birbiri ardına sıralayan Ortaç, ''Anı yaşamak yerine elinde telefonla profesyonel kameraman gibi çekim yapanlara sinir oluyorum. Allah'ını seven telefonu bıraksın, şu güzel anların tadını çıkarsın.'' diyerek tüm misafirlerinden telefonlarını bir kenara bırakıp anın tadını çıkarmalarını istedi. Şarkıda bahsi geçen ismi lazım değillere de iki çift lafının olduğunu dile getiren başarılı sanatçı, ''Allah'a çok şükür yıkılmadım ayaktayım. Sevenlerim olduğu sürecede beni hiç bir kuvvet yıkamaz bunu çok iyi biliyorum.'' diyerek eski aşklarına da üstü kapalı bir sitemde bulundu.

Serdar Ortaç'ın ardından sahnedeki yerini almadan önce basın mensuplarını kulisinde ağırlayan Seren Serengil, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. "17 yıl önce sahneyi bıraktım. Geçen hafta Batum'da ilk konserimi verdim, ikinci durağımda Yeni Gazino oldu. Bugüne kadar hep yüksek, kaliteli gazinolarda çalıştım. Hem müşteri kalitesi, hem mekanın güzelliği benim için çok önemliydi. 17 yıldır kafamdaki düşünce de bu şekildeydi. Hep güzel gazinoda çıkayım diyordum. Böyle güzel bir yerde çıkıyorum o nedenle çok mutluyum" diyerek duygularını dile getiren Seren Serengil kıyafetinin içinde nazar boncuğu taşıdığını söyledi.

"RAKİPLERİM GAZNOLARA GERİ DÖNDÜ, BEN EKSİK KALAMAZDIM"

Seren Serengil; "Yaklaşık 20 yıldır televizyonda kariyer yaptım. İyiydim ama bu sene Sibel Can ve Hülya Avşar başta olmak üzere tüm rakiplerim gazinolara geri döndü. Bir tek ben eksik kalmıştım. Çok özledim zaten sahneleri. Yıllarca İbrahim Tatlıses, Selami Şahin gibi dev kadroların solistliğini yaptım. Şimdi yeniden gazino günlerini yaşatmak lazım. Çünkü bu kültür bizim, bize ait. O nedenle de ayrı mutluyum" dedi.

"DÜNYADA KAPALI SEKSİLİK ÖN PLANDA"

Sahne kıyafetleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz sorusuna, "Bu yıl bütün dünya markaları kapalı elbiseler yaptılar. Açık modası hiç yok aslında. bizde pek olmasa da dünya markalarında kapalı seksilik ön planda. Ben yıllardır basında da normal hayatta da hep zevkli giyinen insan olarak anıldım. Şıklık demek illa ki çok açıklık demek değil. Ben popçu değil solist olduğum için çizgimiz bozulmamalı diye düşünüyorum" şeklinde ifade etti. 

Röportajın ardından sahnedeki yerini alan başarılı sanatçı, Cihan Nacar imzalı sahne kıyafetleriyle de büyük beğeni topladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren performansını müzikseverlerin isteği üzerine yarım saat daha zatan Seren Serengil sahneden alkışlar eşliğinde indi.

Başarılı sanatçıları dinlemeye gelenler arasında Şebnem Demir, Erol Köse, Bircan Bali- Ömer Gezen, Murat Karabova, Arto gibi ünlü simalarda yer aldı.

Editör: TE Bilisim