Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Akdeniz evi bahçesi dekoru ile konuklarını ağırlayan Sezen Aksu seyircisine, repertuar ve içeriğe yenilikler katarak müzik kadar kahkahası bol bir gece yaşattı.

Adeta müzikali andıran konserde Fahir Atakoğlu’nun yönetimindeki orkestrasıyla parçalarını seslendiren sanatçı sahnede yine yalnız değildi.

Açılış konuşmasında Michael Douglas’ın bir röportajına atıfta bulunan Sezen Aksu ‘Benim kuşağım ve benden sonraki kuşak herşeyi fazla ciddiye alıyoruz. İnanın doğru değil, yeni kuşak doğaya daha uygun. Bize öğretilmiş, kodlarımıza işlenmiş, hayatımızdan çalınmış bütün bu bilgilere karşı oldukları için. Ben artık bu gençlerimizden başkasıyla görüşmeyi düşünmüyorum. 40 yaşın üstüne selam vermem.’ Sözleriyle gençlere olan inancını esprili bir şekilde dile getirdi.
ATİLLA ÖZDEMİROĞLU VE EMEL MÜFÜTOĞLU SEZEN AKSU’YU YİNE YALNIZ BIRAKMADI!

İlk yarıda giydiği beyaz elbisesi ile büyüleyen Sezen Aksu repertuarında ‘Sitem’, Değer Mi Hiç’, ‘Seni İstiyorum’,’Kaçın Kurası’, ‘Kutlama’, ‘Pardon’, ‘Geçer’, ‘Aldatıldık’, ‘Hakim Bey’, ‘Belalım’, gibi parçalarına yer verdi.

Atilla Özdemiroğlu 
Sahnesinde Atilla Özdemiroğlu’nu ağırlayan sanatçı ‘Sadece bugün değil, yolun başından beri bana çok şey kattın arkadaşım. Çok teşekkürler.’ diyerek Atilla Özdemiroğlu ile sahnede ‘Firuze’ parçasını seslendirdi.

‘Sebahat Abla’ parçasında Cihan Okan ile birlikte Müslüm Gürses’i sahnede anan ve ‘Seni unutmayacağız’ diyen sanatçı ardından ‘Aldırma’ parçasını Nurcan Eren ile seslendirdi.
Daha sonra kendisine ne kadar hayran olduğunu belirten ve cesur bir kadın olarak hayatta fikirleriyle hiçbir şeyden ödün vermeyen biri olduğunu söyleyen Sezen Aksu sahnede Ayta Sözeri ile ‘Lale Devri’ parçasını söyledi . Ayta Sözeri’yi ayakta alkışlayan seyirci şarkının nakaratını şarkının sonunda Ayta ile bir ağızdan tekrar söyledi.

Emel Müftüoğlu
Sezen Aksu’yu, Emel Müftüoğlu bu gecede de yalnız bırakmadı. ‘Gönülden Gönüle’ parçasını birlikte seslendiren ikili ardından da Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni gülmekten kırdı geçirdi.

Evde geçirdikleri eğlenceli zamanları sahneye taşıyan Emel Müftüoğlu ve Sezen Aksu taklitleriyle şovuna devam etti.

Yılmaz Morgül
Konserin ikinci yarısında siyah mini eteği ve cizmeleriyle sahneye çıkan Sezen Aksu’yu dinlemeye gelenler arasında Oben Budak, Yılmaz Morgul, Pelin Akad, Oya Aydoğan ve Betül Demir de vardı.

‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ ile geceyi sonlandıran ve alkışlar eşliğinde sahneden inen Sezen Aksu’yu seyircisi bırakmadı. Dakikalarca süren alkış yağmuru üzerine Bis için sahneye dönen sanatçı ‘Unuttun Mu Beni’ ve ‘Arkadaş’ parçaları ile bis yaptı.

Sezen Aksu'yu izleyenler arasında Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Oya Aydoğan'da hazır bulundu.


6 ve 7 Eylül’de Turkcell Yıldızlı Geceler’in konuğu olan Sezen Aksu’nun ardından 8 Eylül akşamı Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç düet ve solo parçaları ile sahnede olacak.
Editör: TE Bilisim