SILA'NIN 7 GÜNLÜK HARBİYE MARATONU BAŞLADI

Yedi günlük konser maratonun ilkinde özel repertuarıyla hayranlarının en sevdiği şarkıları seslendiren Sıla, üç saat sahnede kaldı. Konserin başında dinleyicilerine seslenen Sıla, “Hep aynı şey oluyor. Konser öncesi heyecandan uyku tutmuyor ama merak etmeyin şarkılarımı en güzel şekilde söyleyeceğim. Hoş geldiniz, ayağınıza sağlık iyi ki geldiniz. Siz de bende eve çok eğlenmiş bir şekilde dönelim bu gece” dedi ve binlerce dinleyicisini kendisine yine hayran bırakacak bir coşku ve enerjiyle konserine başladı.

TARZIYLA YİNE BEĞENİ TOPLADI

Sahneye konserin ilk yarısında mavi mini bir Attico ile çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise Anthony Vaccarello frak smokin tercih etti. İlk elbisesi ile feminen bir şıklığa sahip olan güzel sanatçı ikinci yarıda ise frak ve Charlie Chaplin tarzı şapkası ile maskülen bir şıklığı tercih etti.

HARBİYE’DE ZEYBEK AKŞAMI

Yeni albümündeki Sezen Aksu’nun ‘Zeybek’ şarkısı çok beğenilen Sıla, dün akşam ‘Zeybek’ şarkısını Harbiye’de iki efe eşliğinde seslendirdi. Konukların büyük beğenisini toplayan şarkı ve zeybek dansı büyük alkış aldı.

Son klip parçası olan ‘Haytalar Dükkanı’ ile ilgili de konuşan Sıla, ‘Seneler önce başladığım ama geçen sene bitirdiğim bir parça bu. Herkesin hayatında vardır ya hani hayta arkadaşları bende bu şarkıyı gerçekten o haytaları anarak yazdım, söyledim ve klibini de öyle çektik. Beğendiniz mi klibi?” diye seyirciye sordu ve büyük alkış aldı.

Dinleyicisi tarafından çok sevilen ‘Muhbir’ şarkısını seslendirmeden önce ise, Mabel Matiz’i anan Sıla, “Biz bu şarkıyı Mabel ile ilk kez Harbiye’de bu sahnede söylemiştik ve uğuruna çok inanırım bunun lütfen Mabel Matiz’e bir alkış alabilir miyiz” dedi ve seyircisi ile yakın dostu Mabel Matiz’e selam gönderdi.

Sadettin Saran

Sıla’yı dinlemeye gelenler arasında Şükran Ovali ve Saadettin Saran da vardı.

Şükran Ovalı

HARBİYE’DE ŞARKI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK

Dün akşamdan sonra 30 Eylül’de de yine Harbiye’de sahneye çıkacak olan Sıla daha sonrasında ise, 4-5-6-11 ve 12 Ekim’de yine Harbiye sahnesinde şarkılarını söyleyecek.

Editör: TE Bilisim