Türk Pop Müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan uzun bir aradan sonra Bodrum Gündoğan'daki Bvs Bosphorus Otel içerisinde yer alan Günay Restaurant'da sahne aldı.

Bir hafta öncesinden rezervasyonları dolduran Ajda Pekkan Gülşah Saraçoğlu imzalı pullarla bezeli krem elbisesiyle sahneye çıkarken, konserine Fikret Şenes'in "Sihirli Aşk" şarkısı ile başladı. Pekkan geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Hem kulağa hem göze hitap eden Pekkan, dansçılarıyla birlikte harika bir sahne şovu sergiledi. Muhteşem performansıyla Bodrum'u sallayan Süperstar, sahne enerjisiyle de kendisini dinlemeye gelen beş yüz misafiri ayağa kaldırdı.
Sabina Rahimova, Selma Türkeş, Hayyam Safarli, Chimnaz Ahmetzade, Feyyaz, Sevinç Rahimova

Süperstar Ajda Pekkan'ı dinlemeye gelenler arasında Ozan-Bahar Şer, Selma Türkeş, Beyhan-Adil Benardete, Mehmet Birgen, Ahmet Güneştekin, Hayri Yazıcı, Nil-Erkan Nukan, Nilüfer-Teoman Ademoğulları, Fethi Polat, Ahmet Selçuk İlkan gibi cemiyet, iş ve sanat dünyasının sevilen tanınmış simaları vardı.

Pir Sultan Abdal'ın sözlerini yazdığı "Dostum Dostum" türküsünde Süperstar Ajda Pekkan sahnesinde ünlü dj Kivanch K'yı ağırladı. Ajda Pekkan ve Dj Kivanch K'nın beraber çalışarak sentezledikleri "Dostum Dostum" türküsünün düeti dinleyenler tarafından çok beğenildi. Dj Kivanch K'nın düzenlemesini yaptığı eserde jazz, rock ve ilahi tınıları dikkatleri çekti.
2,5 saat sahnede kalan süperstar kendi şarkılarının yanı sıra Türk müziği şarkılarına da yer verdi. Enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir Bodrum gecesi yaşatan Ajda Pekkan programını "Yakar Geçerim" şarkısıyla noktaladı.
Editör: TE Bilisim