Türkiye’nin en büyük entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest, bu yıl yine rekor kırdı. 5 günde 10 büyük konser ile Türkiye MotoFest Konserleri, 260 bini aşan izleyiciyi ağırladı. Geçtiğimiz yıl 200 bine yakın izleyicinin geldiği Türkiye MotoFest, bu yıl her konseri rekor kırdı. Alanı dolduranlar gönüllerince eğlendi.

Gökçe, Yüksek Sadakat, Sagopa Kajmer, Manuş Baba, Ebru Yaşar, Mary Jane, Koray Avcı, Kolpa, Erol Evgin ve Ajda Pekkan binlerce sevenlarıyle buluşarak unutulmaz anlar yaşadı.

Süperstar Ajda Pekkan Afyon da ki konserinde dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendirirken 'MotoFest'te yarışan ve dereceye girenleri tebrik etti.

Süperstar konserinde; 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Ya Sonra', 'Bambaşka Biri', 'Yakar Geçerim', 'Hoş Gör Sen', 'Sana Neler Edeceğim', 'Dert Bende', 'Kaderimin Oyunu', 'Eğlen Güzelim', 'Arada Sırada', 'Olanlar Oldu Bana', 'Bir Günah Gibi', 'Düşünma Hiç', 'Oyalama Beni', 'Yaz Yaz Yaz'  gibi sevilen şarkıları seslendirdi. Efsanevi sanatçı, Afyon da gördüğü ilgiden memnun ayrıldı.

Erol Evgin Afyon konserinde 'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa', 'İçimdeki Fırtına', 'Etme Eyleme', 'Ateşle Oynama', 'Ben İmkânsız Aşklar İçin Yaratılmışım', 'Deli Divane', 'Birde Bana Sor', 'Neydi O Yıllar' gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde! Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde!

50 ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Mini golften  simülatör oyunlarına, ziplinedan çocuklar için motosiklet eğitimlerine, futbol ve basketbol turnuvalarından video oyunlarına, akrobasi gösterilerinden tırmanma duvarına kadar 50’ye yakın ücretsiz etkinlik ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Spor Toto’nun destekleriyle Anlas, Asperox, Avşar, Bitci, ECC Tur, Honda, Monster, NG Afyon, Özerband, TURKSAT ve Volta’nın sponsorluğunda Türkiye’nin yıldızlarını ağırlıyor ve motosiklet kültürünün gelişimine katkıda bulunuyor.

Editör: TE Bilisim