Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan'ı izledi...
Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde son defa hayranlarının karşısına çıktı. Beşinci ve son konserini veren Tarkan, daha önce olduğu gibi bir saniye yerinde durmadı. Tarkan’ın, son konseri olması nedeniyle 6 bin kişilik kapasitesi olan Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde yaklaşık 8 bin kişi gelerek bir rekora da imza atılmış oldu. “Aşk Gitti Bizden” şarkısıyla konserine başlayan Tarkan, üç defa bis yaparak sahneden ayrıldı. Tarkan’ın son konseri izlemeye gelenler arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akın, Yılmaz Erdoğan, Beçlim Bilgin Erdoğan, Gülcan Arslan, Gökçe Bahadır, Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre, Ömür Gedik ve Irmak Atuk gibi ünlüler katıldı.

Yılmaz Erdoğan & Belçim Bilgin ve Kıvanç Tatlıtuğ & Azra Akın çifti konseri birlikte izledi.

Tarkan, konserinde dans ederek hayranlarını coşturdu...

Kıvanç Tatlıtuğ’un konseri alanına girmesiyle birlikte ise tüm genç kızların ayağa kalkarak bağırması dikkat çekti. Tatlıtuğ’da ayağa kalkarak bağıran hayranlarına el sallayarak karşılık verdi. “Kelebeğin Rüyası” çekimlerinde sonra konsere gelerek stres atan Erdoğan ailesi ve Tatlıtuğ basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.


Kıvanç oturmaya mı geldin?
Tarkan, ilk şarkısından Tatlıtuğ’u anons ederek, “Kıvanç gelmiş” diye anons etti. Tüm kızlar yine ayağa kalkarak Kıvanç diye bağırdı. Tatlıtuğ’da yine hayranlarına el salayarak karşılık verdi. Konser boyunca yerinden hiç kalkmayan Tatlıtuğ’u gören megastar, “Kıvanç oturmaya mı geldin. Kalk oyna” diye seslendi. Tatlıtuğ’da ayağa kalkarak Şımarık şarkısında oynamaya başladı. Şımarık şarkısında Yılmaz Erdoğan’nda ilginç dansı ise dikkat çekti.


Tarkan, Kıvanç'ı sonunda oynattı!

Yerinden hiç kalkmayan Tatlıtuğ’a Tarkan sürekli, “Kalk hadi oyna” diyerek uyarılarda bulundu. Tarkan'ın telkiniyle yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ayağa kalkarak oynadı... Romantik şarkılarda Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Azra Akın ile el ele tutuşarak romantik anlar yaşadı. Konserin ilk yarısından sonra Tatlıtuğ ve Akın el ele kulise gitti. Bu sırada Tatlıtuğ’u görüntülemek için uzun kuyruklar oluştu.


Megastar Tarkan, Orhan Gencebay'ın ölümsüz eseri 'Hatasız Kul Olmaz'ı söyledi.

Hatasız Kul Olmaz ...

Beş gün süren konserler boyunca, Tarkan’ın fan sitesi üyeleri yalnız bırakmadı. Her konserinde 30 metrelik değişik pankartlar açan hayranları önceki akşam yine, “Varlığın bizlere en büyük hediye fanların sonsuza kadar peşinde” pankart açtı. Tarkan, son şarkısı “Hatasız Kul Olmaz”dan sonra hayranlarına veda ederek, “Bugün sizlere veda ediyorum. Artık seneye görüşeceğiz. Bugün hep beraber güzelce oynadık. Her gününüz böyle olsun. Zaten üç günlük dünya, üzülmeye gerek yok. Göbek atın gitsin” konuşmasıyla veda etti.


Akşam Gazetesi yazarı Hakan Uç konser sonrası, Megastar Tarkan'ı kuliste ziyaret ederek tebrik etti.

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre ile konseri izledi


Editör: TE Bilisim