Tomris Oğuzalp'in ölümü sanat dünyasını yasa boğdu!

Bir çınar daha yaşamını yitirdi... Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris Oğuzalp, bu sabaha karşı 04.30 sularında evinde yaşamını yitirdi. Oğuzalp, kısa bir süre önce beyin kanaması geçirmiş, bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti. Usta sanatçı için bugün ikindi vakti İstanbul Karacaahmet'te tören düzenlenecek. Usta Oyuncunun ölümünün ardından ünlü isimler Twitter'da acılarını dile getirdiler.

İşte o yorumlar: 

Ayşegül Aldinç: Ah be Tomris Oğuzalp sen de mi gittin? Altın Koza aldığım Gerilla filmindeki can rol arkadaşım büyük oyuncu. Ruhun huzur bulsun.

Pınar Altuğ Atacan: Tomris Oguzalp'i kaybetmişiz, yine yaprak dökümü mekanı cennet olsun.

Ebru Cündübeyoğlu: Çok değerli bir ismi, kıymetlimi, Tomris Oğuzalp'i kaybettik.Mekanı cennet olsun.

Arzum Onan: Derin bir boşluk bıraktı. Tomris Oğuzalp. Kaybettik.

Onur Akay: Bir çınar daha aramızdan ayrıldı... #TomrisOğuzalp

Suna Yıldızoğlu: Güle güle Tomris Oğuzalp..ne tatlı kadındın..seni unutmayacağız.

Çiğdem Tunç: Türk Tiyatrosu'nun büyük çınarı Tomris Oğuzalp'i kaybetmenin üzüntüsü içersindeyim, başımız sagolsun.

Olcay Ünal Sert: Usta oyuncu Tomris Oğuzalp'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı Cennet olsun.

Aydan Şener: Haberi alınca çok üzüldüm. Çalıkuşu'nda birlikte oynamıştık. Çok iyi kalpli, paraya önem vermeyen, sevgi dolu bir insandı. Ölüm karşısında yapacak birşey yok.

Haldun Dormen: Kurtuldu ...Kendisini çok severdim, çok hastaydı, kurduldu..."Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Birşey Oldu" adlı müzikali birlikte sahneledik. Çok şeker, hanımefendi bir insandı. Daha çok dizilerde birlikte çalıştık, son zamanlarda görüşemedik. 

Cezmi Baskın: Bu aralar yaprak dökümü gibi çok arkadaşımızı kaybettik.Yolu ışıklı olsun. Biz onunla, 'O da beni seviyor' adlı sinema filminde birlikte oynamıştık. Tiyatrodan da arkadaşımdı. Çok üzgünüm.

Arzum Onan: Tomris Oğuzalp'i yaklaşık 20 yıldır tanıyorum. Ailemden bir ferdi kaybetmiş gibiyim. Türk tiyatrosu çok önemli bir değerini kaybetti.

Editör: TE Bilisim