Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, bu yaza da damgasını vuracak.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlik, Çeşme, Bodrum ve İstanbul’a yıldız yağdıracak.
 
32 konser ile yazın en uzun soluklu etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler’in ilk konserine, 5 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda “Süperstar” Ajda Pekkan imza atacak.
 
10 Temmuz’a kadar Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda devam edecek olan  etkinlik, 13 Temmuz akşamı ise Bodrumlu müzikseverler ile buluşacak.
 
Bodrum’da gerçekleşecek konserlerde Turkcell Yıldızlı Geceler’in sahnesinde ağırlayacağı ilk isim ise Pop Müziğin güçlü sesi Sertab Erener olacak.

Merakla beklenen müzik şöleni Çeşme ve Bodrum konserleri’nde Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz, Volkan Konak ve Şebnem Ferah gibi dev isimleri ağırlayacak.
 
Ağustos ayı itibariyle İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yıldız yağmurunu sürdürecek olan etkinlik, ayın sonuna kadar devam edecek.
 
Merakla beklenen etkinlik Harbiye’de ise  Funda Arar, Göksel, Buika, Hande Yener, Sibel Can, Berkay, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Sertab Erener, Bengü, Ferhat Göçer,Volkan Konak, Ajda Pekkan  ve Murat Boz gibi birbirinden ünlü 20’yi aşkın yıldıza ev sahipliği yapacak.
 
 
        Turkcell Yıldızlı Geceler,  birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı dev programı ile her yaz olduğu gibi bu yaz da müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak.
        Günümüz müziğine damga vuran yabancı müzisyenler ve Türkçe sözlü müziğin efsanesi olan pek çok yıldız, ÇeşmeBodrum ve İstanbul’da parlayacak.
 
         Türkiye'nin en ünlü ve prestijli sahneleri olan Çeşme Açıkhava Sahnesi, Bodrum Antik Tiyatro ve  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, birbirinden ünlü yerli ve yabancı sanatçılarla dolup taşarken özel sahne gösterilerine ve şovlarına da ev sahipliği yapacak.
 
İLK KONSER ÇEŞME AÇIKHAVA TİYATROSU’NDA.
 
Organizasyonunu Pera Event’in üstleneceği 32 konserlik müzik maratonunun ilk konserine, 5 Temmuz’da  Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda “SüperStar”  Ajda Pekkan imza atacak.
10 Temmuz’a kadar Çeşme’de devam edecek olan etkinlik sahnesinde Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz ve Volkan Konakgibi dev isimleri ağırlayacak.
 
BODRUM ANTİK TİYATRO’NUN İLK YILDIZI SERTAB ERENER
         13 Temmuz akşamı ise Bodrum akşamlarını aydınlatmaya başlayacak olan müzik şöleninin Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde ağırlayacağı ilk isim ise Pop Müziğin dev ismi Sertab Erener olacak.
       13-14-15-20-21-22 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek olan konserlerde Sertab Erener, Volkan Konak, Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkanve Şebnem Ferah gibi birbirinden ünlü yıldızlar müzikseverlerle buluşacak.
 
HARBİYE’DE 20 DEV KONSER
 
       Heyecanla beklenen dev organizasyonun, Çeşme ve Bodrum’un ardından son durağı  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu olacak.
       Yerli ve yabancı 20’yi aşkın yıldızı Harbiye’de  İstanbullu müzikseverler buluşturacak olan etkinlik,  Ağustos’ta başlayacak ve ayın sonuna kadar devam edecek.
 
      Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki yıldız yağmurunda ise  Funda Arar, Göksel, Buika, Hande Yener, Sibel Can, Berkay, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Sertab Erener, Bengü, Ferhat Göçer, Volkan Konak, Ajda Pekkan ve  Murat Boz gibi birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

İşte Turkcell Yıldızlı Geceler K
onserleri:
 
ÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ
5 TEMMUZ- AJDA PEKKAN
6 TEMMUZ-SERTAB ERENER
7 TEMMUZ-MURAT DALKILIÇ
8 TEMMUZ-FUNDA ARAR
9 TEMMUZ-MURAT BOZ
10 TEMMUZ-VOLKAN KONAK
 
BODRUM ANTİK TİYATRO
13 TEMMUZ-SERTAB ERENER
14 TEMMUZ VOLKAN KONAK
15 TEMMUZ MURAT BOZ
20 TEMMUZ FUNDA ARAR
21 TEMMUZ AJDA PEKKAN
22 TEMMUZ ŞEBNEM FERAH
 
HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIKHAVA TİYATROSU
5 AĞUSTOS- FUNDA ARAR
6 AĞUSTOS- GÖKSEL
7 AĞUSTOS - BUIKA
9 AĞUSTOS- HANDE YENER
10 AĞUSTOS-SİBEL CAN
11 AĞUSTOS- BERKAY
12 AĞUSTOS- MURAT DALKILIÇ
13 AĞUSTOS-MUSTAFA CECELİ
16 AĞUSTOS-SERTAB ERENER
18 AĞUSTOS-BENGÜ
19 AĞUSTOS-FERHAT GÖÇER
21 AĞUSTOS-VOLKAN KONAK
23 AĞUSTOS-AJDA PEKKAN
25 AĞUSTOS-MURAT BOZ
Editör: TE Bilisim