OKYANUS KOLEJİ’NDE SENE BOYUNCA DERS VEREN, EMRE KINAY’DAN NASUH MAHRUKİ’YE, HAKAN ÜNSAL’DAN TAYFUN TALİPOĞLU’NA KADAR BİRÇOK ÜNLÜ İSİM BİR ARAYA GELDİ…

2011-2012 Eğitim yılında öğrencileri için oldukça farklı bir program gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, yüzme, moda tasarımı, şiir okuma, doğa sporları ve tiyatro gibi onlarca farklı daldaki yetenek kulüplerinde, öğrencilerin motive olması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla, her ders için konusunda başarı hikayesi olan ünlü bir isim ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu proje kapsamında birçok ünlü isim Okyanus Koleji’nin Avcılar, Beylikdüzü, Güneşli ve Bahçeşehir Şubeleri’nde sene boyunca ders verdi. Tüm bu ünlü öğretmeneler bu kez velilerinde içinde bulunduğu bir organizasyonla bir araya gelerek sene boyunca yaşananları ailelerle paylaştı.

Sunuculuğunu Ceyhun Yılmaz’ın yaptığı gece, derslerden eğlenceli görüntüler, Duru Tiyatro’dan çocuk tiyatrosu ve plaket töreni ile renklendi…
Bu proje kapsamında, yüzme dersinde Derya Büyükuncu, Kültür Tayfun Talipoğlu, Drama ve Tiyatro Emre Kınay, Şiir Okuma Ceyhun Yılmaz, Piyano Tuluyhan Uğurlu, Doğa Sporları Nasuh Mahruki, Futbol Hakan Ünsal, Voleybol Arzu Göllü, Gitar Önder Foçan, Vurmalı Çalgılar Okay Temiz, Moda Bahar Korçan ve Resim’de Burhan Özer öğrencilerle sene boyunca keyifli dersler gerçekleştirdi.

Derslerde oldukça ilginç diyaloglar yaşandı. Yüzme Klübü’ndeki öğrenciler Derya Büyükuncu’ya, “Boğulmaktan korkuyor musunuz”, Doğa Sporları dersinde ise Nasuh Mahruki’ye binlerce metreye tırmanırken nasıl banyo yapılıyor, nerede yemek yeniliyor?” gibi şaşırtıcı sorular sordular.

Okyanus Koleji öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği dersler Nisan ayında sona erdi ve proje boyunca görev alan ünlü öğretmenler bu kez tüm şubelerin öğrenci ve velileri ile son kez bir araya geldiler.
Gecenin sunuculuğunu, şiir okuma dersinde öğrencilerle buluşan Ceyhun Yılmaz üstlenirken, ünlü öğretmenler teşekkür plaketlerini Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Nazım Boduroğlu’nun elinden aldılar. Boduroğlu, “Uygulama ve Rol model, eğitimin her kademesinde çok önemli, biz de büyük emek harcadığımız bu projede öğrencilerimizi örnek aldığı isimlerle bir araya getirerek uygulamalar yaptırdık, çok da faydalı oldu” dedi.

Emre Kınay, Tayfun Talipoğlu
Gece boyunca derslerden ilginç ve eğlenceli görüntülerin yayınlandığı organizasyonda, Plaket töreni sonrası ise öğrenciler, Emre Kınay yönetimindeki Duru Tiyatro’dan “Masal Masal Matitas” isimli tiyatro ile keyifli dakikalar geçirdiler.

(Muharrem Erdemir)
Editör: TE Bilisim