Ezel, Kolpaçino gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar 51 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Şişli’de ikamet eden ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar mahallesinde yürürken kalp krizi geçirdi.

Hemen hastaneye kaldırılan Elmalıpınar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 51 yaşındaki oyuncunun saat 12.00'de hayatını kaybettiği öğrenildi.

KOAH TEŞHİSİ KONULMUŞTU

1971 Ankara doğumlu olan Hüseyin Elmalıpınar, 2015 yılında  solunum güçlüğü ve yüksek tansiyon nedeniyle rahatsızlanmış, yoğun bakımda tedavi gören oyuncuya KOAH teşhisi konulmuştu.

HÜSEYİN ELMALIPINAR KİMDİR?

Hüseyin Elmalıpınar 23 Mart 1971 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan oyuncu, sahnenin alaylı oyuncularındandır.

Tiyatroya Ankara Ekin Tiyatrosu'nda başladı. İlk olarak Çiçek Taksi dizisi ile ekranlarda izlediğimiz oyuncu 2007 yılında yayınlanan Kutsal Damacana filminde ufak bir rol almasına rağmen unutulmayacak bir repliğe imza atarak akıllarda kalmıştır.

2009 yılında Kolpaçino filminde, Hüseyin adındaki bir kabadayıyı oynamıştır.

2005-2007 yılları arasında yayınlanan Acı Hayat dizisinde, önce "Terzi"nin, daha sonra "Mehmet Kosovalı"nın sağ kolu olan "Numan" karakterini canlandırmanın yanı sıra bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Rol aldığı filmler:

 Aşkın Gönül Yazısı, Bizim Semtin Çocukları, Hemen Döneriz, Döndüm Ben, Dalavere, Yarı Yol, Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet, Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, Bende Kal, Hadi Ya!, Karımı Gördünüz mü?, Parayı Bulduk, Aşka Geldik, Kayseri Aslanı: Çin İşi, Sinyalciler, Oldu Mu Şimdi?, Oğlan Bizim Kız Bizim, In the Same Garden, Düğün Dernek 2: Sünnet, Yolunda A.Ş.: Çinçin Bağları Hikayesi, Kaçış 1950, Gülcemal, Vay Başıma Gelenler, Yaşanmamış Hayatlar, Çalgı Çengi, Kutsal Damacana 3: Dracoola, Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, Çıngıraklı Top, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Kutsal Damacana, Kayıp Cennet İnsanları.

Rol aldığı diziler:

Dünya Hali, Bizim Hikaye, Döndüm Ben, Cesur Yürek, Acı Hayat, Cennet Mahallesi, Arka Sokaklar.

Editör: TE Bilisim