Öne Çıkanlar Firuze Engin Firuze Hatun Bloomberg HT Fox TV Seyirci

Usta oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti

Acı haberi, Süha Uygur sosyal medya hesabından "Yolun ışıklar içinde olsun usta…" sözleriyle duyurdu.

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Gündoğan’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Göksu Peksimetçi Salihağa Cami’den son yolculuğuna uğurlanacak.

ÇOK SAYIDA YAPIMDA YER ALDI
1959 yılında İstanbul'da doğan oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakteri ile tanınmıştı.
İlk olarak 1992'de Nisa Serezli'nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde rol aldı.

Filmografisi

2012-2014 Kurtlar Vadisi Pusu - Mete Aymar
2011 Kurt Kanunu - Muharrem
2011-2012 Kuzey Güney - Simay'ın Amcası
2010 Lale Devri
2009-2010 Kollama - Seslendirme
2009 Kırık Kalpler
2008 Üç Kağıtçılar - Seslendirme
2009-2010 Tek Türkiye
2007 Hakkını Helal Et - Seslendirme
2006 Sevda Çiçeği
2005 Beşinci Boyut
2004 Melekler Adası
2004 Kalp Gözü
2004 Beni Bekledinse
2002 Sır Kapısı
2002 Kınalı Kar
2000 Deliklanlı
1999 Yılan Hikayesi
1997 Ruhsar
1994 Mutlugiller
1992 Eda Hanım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Daştan 2 ay önce

Allah Rahmet eylesin, Cennet mekanı olsun İnşaAllah.
Kederli ailesine ve sevenlerine Allah Sabırlar ve uzun ömürler versin İnşaAllah.