Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen N Kolay Harbiye Açık Hava Konserleri serisinde dün gece ikinci kez sahnedeydi. 
Harbiye de Yıldız izdihamı yaşanırken, konserin biletleri tükendi. İstanbullular yazı Yıldız Tilbe şarkıları ile karşıladı.
"İnsan Önce Kendini Anlamalı."
 

Bir klasik olan "Delikanlım" ile sahneye çıkan ünlü sanatçı, 2.5 saat aralıksız hem kendi klasiklerinden hem de sevdiği farklı şarkılar ve türkülerden oluşan repertuarı ile seyircisini coşturdu. Seyircileri ile arada sohbet eden Yıldız Tilbe, "Bir kişinin anlaşılabilmesi için önce kendini anlaması lazım ki sonra kendini ifade edebilsin, çok şükür yine ben yapmaya çalışıyorum. Bu çok önemli" dedi.

Bu kez sahnede kahve tonlarda mini bir elbise tercih eden Tilbe'yi izleyenler arasında Ayta Sözeri ve Cevher'de vardı. Sanatçı misafirlerini sahnesinde de ağırladı, birlikte şarkılar söylediler.

Yıldız Tilbe, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 18 Eylül pazartesi akşamı Harbiye Cemil topuzlu Açıkhava sahnesinde dinleyicileriyle ile tekrar buluşacak. Konserin biletleri passo'da satışta.

TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti
Editör: TE Bilisim