Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu  Kuruçeşme de gerçekleşen konserde Türk Pop Müziği'nin çılgın yıldızı Yıldız Tilbe sahne aldı. 

Yıldız Tilbe’yi üçüncü kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava’da binlerce hayranı yalnız bırakmadı. Bugüne kadar gerçekleşen üç konserinde de biletleri sold-out yapan Tilbe aralıksız müzik ziyafeti ile yine damgasını vurdu.

9/8’LİK RİTİMLERDE YILDIZ ŞOV

Hayran bıraktığı yorumu ve klasikleri ile mest eden Tilbe, kendine has dansıyla hem oynadı, hem oynattı. Sıra 9/8’lik ritimlere geldiğinde yorulana kadar uzun süre dans eden Yıldız Tilbe, “bayılacağımı hissediyorum, o yüzden duruyorum” sözleri ile kendisini sahnedeki koltuğuna attı. O dakikadan sonra muhteşem aşk şarkıları ile tempoyu düşüren ünlü sanatçı müzikseverleri dinlendirdi.

Ölümsüz şarkıların bestekârı Bilge Özgen hayatını kaybetti Ölümsüz şarkıların bestekârı Bilge Özgen hayatını kaybetti

YILDIZ’IN KURUÇEŞME İMAJI

Sık sık imaj değiştiren Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yine kıyafeti ve saç stili ile ilgi odağı oldu. Kısacık saçlarını uzatıp rengini koyulaştıran ünlü sanatçı iki yandan örgüsü ve göbeğini açıkta bırakan ışıl ışıl pantolon takımı ile yıllara meydan okudu.

Editör: TE Bilisim