Unutulmaz şarkıların ve birbirinden güzel sürpriz sahne şovlarının yer aldığı Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda Zeynep Bastık izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Konser sırasında Zeynep Bastık’a Reynmen ve Emir Can İğrek de eşlik etti. Emir Can İğrek ile “Dargın” parçasını seslendiren başarılı şarkıcı Reynmen’le yaptıkları “Yalan” adlı şarkısını da ilk kez Harbiye Sahnesi’nde izleyicilerine söyleyerek sürpriz yaptı.

Hekimler korosu eşliğinde sahnede şarkı söyleyen Zeynep Bastık, gecede anlamlı bir mesaj vererek “Özlem Hanım’ın liderliğini yaptığı “Hekimler Söylüyor” projesinin gelirleri tıp bölümünü kazanmış ve imkanları kısıtlı genç kadınların eğitim hayatını desteklemek için TEV bünyesinde oluşturulmuş fona aktarılıyor. Şu ana kadar kendi imkanlarıyla sattıkları cd’lerle 6 öğrenciye öğretim hayatı boyu destekleyici burs sağladılar. Daha fazlası için hepimizin yardımları önemli. Siz de TEV yazıp 6717’e gönderip destekte bulunabilirsiniz. Yine konser alanı içerisindeki satış alanından alacağınız cdlerin geliri de aynı projeye aktarılacak.” dedi.

İki buçuk saat sahnede kalarak, otuza yakın şarkı seslendiren Zeynep Bastık’ın konserin ilk yarısında giydiği kot eteğin tasarımı Salih Balta’ya, ikinci yarıda giydiği uçuş uçuş elbisesinin tasarımı ise Tayfun Kaba imzası taşımakta.

Konserde Zeynep Bastık’ı dinlemeye gelenler arasında Hazar ErgüçlüAslı Bekiroğlu ve Umut Kurt’ta vardı. 

Editör: TE Bilisim