“3.Uluslararası Zirve Ödülleri” töreni önceki akşam Cahide Palazzo'da dört yüz elli kişinin katılımıyla yapıldı.

Tayyar Işıksaçan, Ece Erken ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı ve kırmızı halı röportajlarının İlal Şimşek tarafından gerçekleştirildiği gecede, 2010 yılında Ömür Gedik tarafından kurulan Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği – HAÇİKO ile güçbirliği yapıldı. Pek çok dalda dağıtılan ödüllerin ardından da Türk pop müziğinin sevilen sesi Gülşen’in canlı performansıyla da geceye renk katarak göz doldurdu.

Gülseren Budayıcıoğlu'na Yaşam Boyu Onur Ödülü plaketini gecenin anasponsoru olan Bahar Babacan verdi.

Dream Türk'ten naklen yayınlanan gece, Cem Öğretir, İvana Sert, Alp Pehlivan, Hakan Bilgin, Asuman Krause, Gülseren Budayıcıoğlu, Bircan Bali, Orhan Gencebay, Müjdat Gezen, Ece Gürsel, Pınar Erbaş, Ahmet Selçuk İlkan, Gülşah Saraçoğlu, Nevra Serezli, Tamer Karadağlı, Merve Dinçkol, Aslı Hünel ve Sakiler Grubu gibi radyo, televizyon, sinema ve spor alanında birçok renkli simanın ödüllendirildiği gecede ayrıca uluslararası platformlarda başarı sağlayan marka yüzlerine de sahnede yer verilerek ödüllendirildiler.

Geceden notlar...

Gecenin finalinde ödüllerini alan ünlü isimler Gülşen’i izlemek için mekandan ayrılmadılar. Sahneye çıktığında ünlü sanatçı dostlarını karşısında bulan Gülşen şaşkınlığını gizleyemedi ve “Aaaa... herkes burada ne güzel” dedi. Gülşen sahneye üzerinde “Süper Gerçek” anlamına gelen Süper Real yazılı mini t-shirt ile çıktı.

İvana Sert gecede bir teşekkür plaketi ve bir de yılın moda ikonu ödülünü aldı. Ancak ünlü modacı servis sırasında üzerine içecek dökülünce geceyi erken terk etmek zorunda kaldı.
Tamer Karadağlı ödülünü almak üzere geceye Nefise Karatay ile katıldı. Karadağlı, kısa saçlı top sakallı yeni imajı ile dikkat çekti.

Yılın top modeli ödülünü alan Ece Gürsel geceye annesi Yıldız Argan ile birlikte katıldı.

TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan ödülünü depremde hayatlarını kaybeden Kıbrıslı voleybolcular ile futbolculara ithaf ettiğini söyledi ve büyük alkış aldı.

Kadın girişimci ödülü alan ve Survivor’dan tanıdığımız Nagihan Karadere güzellik salonu işlettiğini ancak buna rağmen kaslı görünmekten kurtulamadığını söyledi. Kaslı görüntüsünü sevmediğini söyledi.

Şair Ahmet Selçuk İlkan, geceye kızları Ceren ve Seren İlkan ile birlikte katıldı.

Usta oyuncu ve sunucu Çiğdem Tunç, Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. 

Ahmet Selçuk İlkan, Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı.

Usta sanatçı Nevra Serezli Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı.

Ömür Gedik -Tamer Karadağlı - Nefise Karatay

Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi. Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi.

Tayyar Işıksaçan - Ece Erken

Cahide Palazzo da renkli showlar büyük ilgi gördü.

ALS hastası olan eski Milli Futbolcu İlyas Tüfekçi'nin özel ödülünü kızı İlkin tüfekçi aldı. 

Türkan Şerbetçi Cahide Palazzo'nun ödülünü aldı ve duygulu anlar yaşadı

Gecenin ev sahipleri Oğuz Ünal Kalafat - Havva Karakuş Akar - Kurban Akar ve sunucular Tayyar Işıksaçan  Ece Erken ve Jess Molho

Modacı Gülşah Saraçoğlu'na ödülünü modacı Raşit Bağzıbağlı verdi.

Aslı Hünel Gelin Evi programı ile ödül aldı

Kanal D'den İbrahim Konar en iyi haberci ödülü aldı

Dream Türk'de yayınlanan 50 "50 Fifty" programı ile Suat Yanç ödüle lâyık görüldü.

Editör: TE Bilisim