Her şey Sema Kızıl’ın eşinin evli bir reklamcı kadınla beraber olduğunu öğrenmesiyle başladı. Daha önce de evliliklerinde bazı sorunlar yaşayan ancak bunları aşmayı başaran çiftten Sema Kızıl, eşini bu kez affetmedi.

Sema Kızıl önce Tarabya’daki evlerinden gitmesini istediği eşine ardından boşanma davası açtı. Sema Kızıl’ın avukatı Osman Hacıbekiroğlu tarafından mahkemeye sunulan dilekçesinde eşinden 5 milyon maddi, 5 milyon da manevi olmak üzere 10 milyon TL’lik tazminat talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Davayı açıp ABD’ye gitti

Levent Kızıl, aynı zamanda Tamek Holding’in sahibi Melih-Güngör Sipahioğlu çiftinin kızı olan eşi Sema Kızıl’ın evden ayrılmasını istemesinin ardından eşyalarını alıp annesinin evine yerleşti. Kızıl, geçen haftalarda Çeşme’de tek başına tatil yaparken görüntülenmişti. Sema Kızıl ise aynı tarihlerde Bodrum’da tatil yaptı.
18 yaşında bir kızları olan çiftten Sema Kızıl, Bodrum tatili sırasında kesin olarak boşanma kararı aldı. İstanbul’a dönüşte 20 yıllık eşine dava açan Sema Kızıl’ın, bu süreçte psikolojisinin etkilenmesini istemediği için kızını alıp Amerika’ya gittiği öğrenildi.

(Milliyet)
Editör: TE Bilisim