GEÇEN YILIN EN İYİ GÜLÜMSEYEN BEST MODEL'İ UFUK DEĞER BU YILIN IDOL OF MODELS'I OLDU

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı gecede adaylar bay ve bayan Idol of Models olmak için yarıştı. Jüri üyeleri arasında Mr. International dünya 6'ncısı Mert Çiftçi, geçen yılın Idol of Models birincisi Emel Erdemanar, yine geçen yılın Idol of Models üçüncüsü Cenay Türksever, sinema sanatçısı Serpil Çakmaklı, model Efecan Dianzenza, modacı Tolga Çam gibi isimler vardı.

Adayların Tolga Çam tasarımlarıyla yürüyüş yaptığı, koreografisini Eyüp Akkaya'nın üstlendiği gecede, ışık ve dans gösterileri izleyenleri büyüledi. Neoplus Alışveriş ve Yaşam Merkezi bay ve bayan güzellerinin Can Çelikay ile Beril Esra Atahan olarak seçildiği yarışmada, üçüncülüğü Aykut Alagöz ile Pınar Öz Pınar, ikinciliği de Yusuf Ogut ile Hande Tartkoy alırken birincilik tacını da geçen yılın "En iyi gülümseyen Best Model"ı seçilen Ufuk Değer ve Aleyna Öztürk giydi.

Ufuk Değer Mr. International'da, Aleyna Öztürk ise Beauty World Progess'te Türkiye'yi temsil edecek. 

Medyanın da yoğun ilgi gösterdiği yarışma gece yarısı sona ererken; dereceye giren yarışmacılar, katılımcılar ve misafirler sabahın ilk saatlerine kadar eğlendiler.
Editör: TE Bilisim