Teoman, “Ne imzaladığımın farkında değildim. Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi” diyerek dilekçe verdi.

Ahmet Tatlıses: Babamın akli dengesi ile ilgili çelişkili raporlar var Ahmet Tatlıses: Babamın akli dengesi ile ilgili çelişkili raporlar var

Seren Serengil, konu ile ilgili olarak YouTube kanalından açıklama yaptı:

Öztürk Serengil ile Nevin Serengil’in tek çocuğuyum. Annemin ilk eşinden iki üvey ablam var. Ablamların, babamın sahip olduklarıyla hiçbir alakaları yoktur. Ben yine de babalar ayrı olmasına rağmen onları sevmeye çalıştım. Kimsenin rızası olmadan hukuk dışı işler yapmam. İddia edilen her şeyin altını dolduracak resmi belgelerim var. Zamanı gelince hepsini tek tek anlatacağım.”

Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman, “Kızım beni kandırdı. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi” dedi.

Seren Serengil YouTube kanalında yaptığı açıklamada; "Ben bu oyunu bozacağım. Bu çok çirkin bir şey. Benim babam onlara çok baktı. Benim babamdan kalan şeyler bunlar. Sizin babanızın malı değil ki, Annemin de kazandığı bir mal değil. Bu kadar rezalete, bu kadar çirkefliğe gerek yok, gazetelere çıkıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Seren Serengil; "Ben Annemi çok seviyorum, Annem benim canım. Ona kırılıyorum şu anda, ona böyle yaptırıyorlar. Biz Anne-kızız, Annemle beraber büyüdük. Bana bir şey olsa Annem benim için aklını yitirir, ben de Anneme bir şey olsa aklımı yitiririm. Siz bir düğününüze bile çağırmadınız Annemi. Annemi hiç bir zaman sahiplenmediniz. Annem bana bir ev bırakmış, çokta şey olmuş... Buyurun alın sizin olsun... O büyük Ablam gazetelere çıkarak, 'Seren Annemi kandırdı' diyen... Hiç kimseyi kandırmadım. Benim Annem hiç bir şeye kanacak bir insan değil. Kaçın kurası olduğunu hepiniz biliyorsunuz, zeki bir insan olduğunu ... Benim Annemi hiç kimse kandıramaz. Benim Annemin akli dengesi de yerinde, bende size soruyorum, yaptığınız bir şeyi niye inkâr edersiniz? Benim Annem çok zeki, çok akıllı bir kadın. Ama şu anda doğruyu söylemiyor. Biliyorsunuz ben hayatta paraya önem vermem. Annemi düğünlerine bile çağırmadılar, nereden çıktı bu Anne sevgisi birdenbire. Çok ayıp bir şey, benim Babam yıllarca çalışıp kazanmış... Babam çok büyük paralar kazandı, eskiler bilir. Ayrılırken ben olmasaydım, Anneme bunu durup dururken yapar mıydı. Birde diyorlar Seren doğmadan önce yapmış, yalan efendim. Her şey ispatlı. Sonra kendi gönül rızası ile notere gitmiş, hastaneye gitmiş ne kadar ayıp bir şey... Hepiniz toplanmışsınız, iğrenç iğrenç şeyler söylüyorsunuz; 'Annemi kandırdı, imza attırıp elinden aldı' diyerek... Bunların hepsi iftira. Hepsi için size dava açacağım. Bütün amaçları beni susturmak. Ben başka bir kadının hayatını kurtarmak için hapis yattım. Siz bana onu da yapsanız, bunu da yapsanız ben susmam. Benim yalana karşı, haksızlığa karşı tahammülüm yok. Sadece şunu söylüyorum herkes bilsin; benim Annem canımdır, Annem beni dünya da her şeyden çok seviyor, belki de bu yüzden kıskanılıyorum. Ama siz onu düğününüze bile çağırmadınız... Siz son 10-15 senedir göz boyamaya geldiniz. Onun da ben farkına vardım ama gene de bir şey yapmadım. Benden para alıyorsun, sonra da vermiyorsun, ondan sonra da 'ben bakıyorum Anneme' diyorsun, nereye bakıyorsun? Neyinle bakacaksın sen... Bütün mesajlar bende, o kadar çirkin ki... Benim Annemin bakılmaya da ihtiyacı yok. 50 milyonluk evde oturacaksın, doğal gazını kapalı tutacaksın, hani taahhüt var ya... Yoksa kimsenin kimseye bakma zorunluluğu da yok... Çünkü bakılacak bir durumu yok Annemin. 25 yıldır her şeyiyle, manevi olarak ta ben ilgilendim. " diyerek hukuki yollara başvuracağını söyledi.

Seren Serengil YouTube canlı yayınında içini döktü.

Editör: TE Bilisim