42 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Evgar, geçen haftalarda 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci Levent Babataş ile Emirgan'dakı evlerinde aile arasında sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. 7 aylık hamile olan Demet Evgar, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor. Evgar, baby shower yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz günlerde de dualar ve çiçekler eşliğinde gerçekleşen çok eski zamanlara dayanan bir Anadolu geleneği olduğu söylenen ritüelde karnına kına yakılan Demet Evgar, son olarak 2. kez düğün yaptı. Ancak pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yapan çift, mahalle sakinlerini isyat ettirdi. Hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız olan mahalle sakinleri, "Hiç yakışmadı" yorumlarında bulundu. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Demet Evgar, düğününde annesinin gelinliğini giydi.

OYUNCU ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, önceki akşam Emirgan’daki evlerinde düğün yaptı. Düğüne Burçin Terzioğlu, Esra Dermancıoğlu, Beyza Şekerci-Engin Hepileri, Emre Karayel, Gülse Birsel, Ceren Moray, Songül Öden, Serkan Keskin, Meriç Aral, Nergis Öztürk ve Okan Yalabık gibi birçok ünlü isim katıldı.

7 aylık hamile olan Demet Evgar, bir ara sahneye çıkarak şarkılar söylerken, konuklar geç saatlere kadar düğün havalarıyla göbek attı.

6 GÜNLÜK HAZIRLIK

270 davetlinin katıldığı düğünün hazırlıkları 6 gün sürdü. 152 personel, gecenin Rüya gibi geçmesini sağlarken, 15 kişilik Food Symphony ekibi tarafından 24 çeşit Yemek ve 5 çeşit tatlı servisi yapıldı.

KOMŞULARI RAHATSIZ OLDU

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini Mart ayında aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü.

Çiftin düğünü dün Emirgan'daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti.

Mahalle sakinleri, bu rahatsızlıklarını da sosyal medyadan dile getirdi.

Evgar'ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti.

Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı

Editör: TE Bilisim