Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Bugün çıkan bir haberde Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddia edildi. Dört çocuğu olan Ilıcalı’nın beşinci kez baba olacağı yazıldı. Bu iddialar üzerine aradığım Acun Ilıcalı, haberin kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

Depremzedeler için yaptığı yardım kampanyalarıyla yaraları sarmaya çabalayan Ilıcalı, hem kız arkadaşının yıpratılmasına ve bu yalan haberle gündeme gelmekten son derece üzgündü.

Hakan Sabancı'nın annesi, Hande Erçel'i veto etti iddiası! Hakan Sabancı'nın annesi, Hande Erçel'i veto etti iddiası!

Sabah'tan Bülent Cankurt, "53 yaşındaki Acun Ilıcalı’nın bu kez bir oğlu olacak. Bomba bir duyum aldım" diyen Cankurt, “Kulağıma gelenlere göre, şimdiye kadar yaptığı üç evlilikten dört kız çocuğu olan Acun Ilıcalı, bir kez daha baba olmaya hazırlanıyormuş.” açıklamasını yapmıştı.

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı, 1990 doğumlu. Acun Ilıcalı'nın Begüm adında da bir torunu var.

Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çiftinin büyük kızlarının ismi Leyla, küçük kızlarının ismi ise Yasemin.

Ilıcalı'nın en son evliliği olan Şeyma Subaşı ile de Melisa isimli bir kızı bulunuyor.

Uzun süredir Acun Ilıcalı ile birlilke olan Ayça Çağla Altunkaya bu kez hamilelik haberleriyle gündeme geldi. Yurttaşlar Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte, Ayça Çağla Altunkaya hakkında merak edilenler...

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 yılında Yalova'da doğdu. Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olan Ayça Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'nın sevgilisidir. 

Basketbola ilgi duyan Altunkaya, okul zamanında amatör olarak basketbol takımında da yer almıştır. Sosyal medya paylaşımları ile ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı birlikteliği ile gündeme geliyor.

Magazin medyasında ilk kez, Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilen fotoğrafla gündeme gelen Çağla Ayça Altunkaya, 31 Aralık 2020 günü yayınlanan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümünün ardından çekilen fotoğraf karesinde yer aldı. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, Instagram'dan paylaştıkları fotoğrafla beraberliklerini ilan etti.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA HAMİLE Mİ?

Bülent Çankurt’un haberine göre, 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya hamile olduğu iddia edildi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, Acun Ilıcalı ile konuşarak medyada yer alan iddiaların kesinlikle doğru olmadığını, Altunkaya'nın hamile olmadığını yazdı.

ACUN ILICALI BABA MI OLUYOR?

Acun Ilıcalı'nın doğacak çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğu konuşuluyor. Bir başka kaynağa göre de iddianın doğru olmadığı öne sürüldü..

ACUN ILICALI'NIN EVLİLİKLERİ

Seda Başbuğ (1988-1993)

Zeynep Yılmaz (2003-2016)

Şeyma Subaşı (2017-2018)

ACUN ILICALI'NIN ÇOCUKLARI

Banu Ilıcalı (1990)

Leyla Ilıcalı (2004)

Yasemin Ilıcalı (2007)

Melisa Ilıcalı (2013)

Editör: TE Bilisim