AJDA PEKKAN "GÜZELLİĞİM GENETİK"

Antalya Açıkhava Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşan Ajda Pekkan dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel evlendi! Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel evlendi!
Kimler Geldi Kimler Geçti, Ya Sonra, Bambaşka Biri, Baksana Talihe, Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var, Oyalama Beni, Sen Mutlu Ol Ne Olur, Sonbahar Rüzgarları, Kaderimin Oyunu gibi klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra son albümü AJDA'dan 'Bi Tık' gibi yeni şarkılarını da seslendiren Süperstar konser arasında yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

GÜZELLİĞİM GENETİK

Pekkan; "Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Birazcık uzadı mı güzellik hemen estetiğe bağlıyorlar biliyorsunuz. Bizim ki genetik çok şükür. Olmayanı dövüyorlar biliyorsunuz. Açılışı biz yaptık ama sonrası Allah kerim" dedi.

"BEN NE KUŞAĞIYIM ACABA?"

Konser esnasında seyirciyle sohbet eden Süperstar; "Müzik sektörü zorluklar içerisinde. Şöyle bir dalgalanma var... Biliyorsunuz yeni bir kuşak çıktı; Z kuşağı!.. Ben ne kuşağıyım acaba? Biz bilmiyorduk arkadaş, Z kuşağı, A kuşağı, B kuşaı niye ayrıştırıyorsunuz? Kuşak kuşaktır işte, taktık geldik" diyerek espriyi patlattı...

Ajda Pekkan, siyah beyaz renklerden oluşan sahne kostümüne taktığı kırmızı kuşağıyla dikkat çekti.

KONSERDEN KONSERE KOŞUYOR

Bayramda Bodrum da sahne alan Ajda Pekkan hız kesmeden İzmir Çeşme de hemen ardından da Antalya'da müzik severlerle buluştu. Süperstar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bursa Kültür Park'ta vereceği konserin ardından 25 Mayıs'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Ajda Pekkan Antalya konserinden fotoğraflar:

Türk Pop Müziği'nin Divası Süperstar Ajda Pekkan performansıyla genç kızlara taş çıkartıyor.

Binlerce kişi Ajda Pekkan'ın şarkılarıyla kendinden geçti.

Ajda Pekkan İstanbul Harbiye konseri için farklı sürprizler hazırlıyor.

Editör: TE Bilisim