İkili, akşam saatlerinde Efe Butik Otel’de Özbaş’ın yakın arkadaşlarıyla buluştu. Ancak keyifli sohbet, habercilerin fark edilmesiyle kesildi. Ünlü oyuncu, görüntülendiklerini anlayınca gergin bir şekilde elleriyle yüzünü kapatarak içeriye kaçtı. Cumbul, yüzünü gizlemek isterken alyansı da ilk kez kameralara takılmış oldu.
Bir süre sonra koruma ordusu eşliğinde otelden ayrılan Cumbul ve eşi, geceye Jade Cabaret Club’ta devam etti. Dans edenleri sahne kenarına oturarak izleyen yeni evli çift, objektife kimi zaman kahkahalar atarken, kimi zaman dudak dudağa yansıdı.

İş adamı Erol Özbaş, Ajda Pekkan'a imam nikahı kıymıştı...
Ancak Meltem Cumbul, Özbaş'ın ailesi tarafından istenmeyen gelin oldu. Alican Özbaş'ın babası Erol Özbaş Vatan'dan Zehra Çengil'e zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Oğlum evlenmiş, haberim yok. Ben Yunan adalarında tekneyle geziyorum. Maalesef sürpriz oldu. Hiçbir şey okuyamadık denizin ortasında olduğumuz için.
(Evliliği onayladınız mı sorusuna) Onaylama ya da onaylamama pozisyonuna bile giremedik, çünkü haberimiz olmadı. Bir gün içinde yapmış kerata. Beni evlendikten sonra aradı. Herkes kendi bacağından asılıyor hayatta. Bildiğim kadarıyla aralarında 14 yaş fark var. Alican’a bundan 5 sene sonra o bayan yeterli olmayacak. Başka bayan bulur ondan sonra. 70 yaşındaki insanlar 25 yaşında kızlar alıyor, bu kalkmış gitmiş kendinden kaç yaş büyükle! Bilemiyorum.

Bizim oğlan resmi nikah yapmış, enayilik yaptı

Ben Ajda Pekkan’a imam nikahı yaptım, bunlar resmi yapmışlar. Şoke oluverdik bir anda. Ajda Hanım’ı da medya fazla rahatsız ediyor diye bırakmıştım. Bizim oğlan resmi nikah yapmış, enayilik yaptı. Meltem Hanım’la tanışıp yemek yemiştik ama işin bu noktaya geleceğini tahmin etmiyorduk.


 İnsan annesiyle evlenir mi?

Türkiye’ye dönünce aile genel kurulu toplanacak ve ondan sonra belli olur her şey. Bu oğlumun ikinci evliliği oluyor, üçüncü evliliğinde bayanı ben seçeceğim. Bence bu evlilik uzun sürmez, yaş farkından dolayı. İnsan annesiyle evlenir mi? Anneler doğuruyor, çocuklarımız oluyor genç kızlar bulsun diye. Hanımefendiyle ilgili hiçbir comment’ım (yorumum) yok. Çok sakin değerli bir sanatçı.


Alican fırlamaydı... Şimdi beni dede yapmak istiyor!

Ben 10 yıl önce falan torun sahibi olmuştum, ama onu aldırmıştık. Alican fırlamaydı. Şimdi beni dede yapmak istiyor herhalde. Ben de gencim daha. Bu yaşta dede mi olunur? 54 yaşındayım. Daha dede olmak istemiyorum. Gelinle aramda 12 yaş var.

Oğlum Kıvanç Tatlıtuğ’a çok benziyor. Meltem valla hep çıtırları buluyor demek ki 


Meltem Hanım gelin olarak değil de kişilik olarak dört dörtlük. Yaş farkının zararı olur. Alican’ın ileride de sekse ihtiyacı olacak. E hanfendi yaşlanınca ne olacak? Evlilikler uzun vadede devam etmesi gereken şeyler olmuyor mu? Hani diyorlar ya bir yastıkta kocayın diye.. Niye demişler onu atalarımız? Evliliğe ömürü Allah biçer.

İşadamı Erol Özbaş oğlu Alican Özbaş ile
(Evlilik sözleşmesi yapıldı mı sorusuna) Evlilik sözleşmesi yapmadıysa bu oğlumun kendi problemi. Kendi mal varlığını kendisi paylaşır. Meltem Hanım benim çocuğuma baksın, maaşa bağlasın, sonra varlıktan bahsederiz.


Kaynak: Zehra Çengil / Vatan Gazetesi
Editör: TE Bilisim