Ünlüler dünyasının gözde çifti Alişan ve Buse Varol, bir avm mağazasının yeni koleksiyon lansmanına katıldı. 

Cadde Yıldız Mobilya'nın lansmanında soruları yanıtlayan, Alişan ve Buse Varol çifti birlikte mobilyaları inceleyerek markanın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yıldız’la sohbet ederek evlerine iç mimar istediklerini dile getirdiler.

Biz Hep Bahardık

Son günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti lansmana katılan basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Her ailede ufak tefek bazen büyük sorunlar olabileceğinin altını çizen Alişan, ‘Ama önemli olan onların çözülüp tekrar bir arada olabilmek. Biz zaten hep bir aradaydık. Bu yüzden 2. bahar söz konusu değil. Biz hep bahardık” diyerek çıkan ayrılık haberlerini yalanlarken Buse Varol da ‘Vay bak, bunu beğendim’ diyerek eşini destekledi.

Lansmana katılarak mobilyalarını değiştiren Alişan ve Buse Varol'un krizi fırsata çevirdi yönünde çıkan haberlere çok üzüldüğü öğrenildi.

“Krizi Fırsata Çevirdi Yakıştırmaları Bizi Üzüyor”

Ayrılık iddialarıyla son dönemde gündemden düşmeyen Alişan ve Buse Varol çifti geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan ‘Krizi Fırsata Çevirdiler’ haberleri içinde “Bu haberler bizi üzüyor. Aile içi konuları konuşmaya gerek yok. Yaşanılan bu durum işlerine yaradı gibi cümleler yakıştırmalar sadece üzüyor” açıklamasını yaptı. Burak’ın babasının yolunda olduğunu dile getiren Buse Varol, “Şarkıları artık ezbere biliyor. Burak durup durup kafasından müzik yapıyor, besteciliğe başladı” dedi.

Editör: TE Bilisim