Önceki gece Antalya’da açılan Avrupanın en büyük, Dünyanın 2. en büyük korku parkı ‘Deep Fear Show Park’ın muhteşem açılışının ardından dünde bu parka Arzu Yanardağ ile Tuğba Özay geldi.

Farkındalık stüdyosunun ortağı olan Serhat Türkkan’ın yaptığı bir organizasyon olan bu etkinlikte Türkkan’ın eski eşi Arzu Yanardağ ile tekrardan bir araya geldikleri görüldü. Yanardağ buraya hem kızı hem de annesiyle birlikte gelmesi ve Türkkan’ın Yanardağ’ın kızı Alara ile yakından ilgilenmesi ise ikilinin yeniden birlikte olmaya başladığı iddialarının atılmasına sebep oldu. İkili konu hakkında hiçbir yorum yapmazken, fotoğrafları çekilirken de yüzlerinin asıldıkları görüldü.

Arzu Yanardağ kızı Alara ve eski eşi Serhat Türkan ile birlikte...


Özay: Burayı hangi psikopat yaptı

Avrupa’nın en büyük korku tünelini deneyimleyek isteyen Tuğba Özay ve Arzu Yanardağ tünele girmeden önce basın mensuplarıyla sohbet ettiler. Özay; ‘birazcık Yusuf Yusuf ediyorum’ derken, Yanardağ ise; ‘Hiç biraz değil, ben direkt yusufum şu an’ dedi. Ardından tünele giren ikiliye ise organizasyon yetkilileri eşlik etti. Tünelde Yanardağ’ın sürekli çığlık attığı görülürken, Özay’ın ise renginin gittiği görüldü. Özay tünelden çıkar çıkmaz ise korkusundan; ‘Burayı hangi psikopat yaptı’ diye çığlık attı.
Editör: TE Bilisim