Organizasyonda Beyblade turnuvasının Türkiye finali yapıldı ve yaklaşık 10 bin çocuk yarıştı. İlk üçe giren çocuklara ödüllerini Hakan Çanta ceo'su Eftal Güven ile Arzu Yanardağ verdi.
 
Spider Man, Çilek Kız, Hello Kitty ve Pepe'nin katıldığı etkinlikte alışveriş merkezi önünde sabah saat 08:00’den itibaren çocuklar sıraya girdi. Arzu Yanardağ’ın kızı Alara'nın Palladium’da baş manken olarak çıktığı çocuk defilesinde, Alara'ya kareografileri tek tek Serhat Türkkan'ın hazırladığı görüldü.  Çocukların Arzu Yanardağ’a gösterdiği aşırı ilgi Yanardağ’ı zor durumda bırakırken AVM çıkışı çocuklarla fotoğraf çektirdiği için arabasına 25 dakikada zor gidebildi.
 
Bir dönem Serhat Türkkan ile aralarında aşk dedikodusu çıkan Yelda Başaran’ın da bu organizasyona katılması görenlere hayrete düşürürken, Türkkan’ın eski eşi ile birlikte birde röportaj vermesi yok artık dedirtti!

 
 
ÇİLEK KIZ
O tüm dünyanın tanıyıp sevdiği en tatlı, en sempatik karakterlerden biri. o Çilek kız..  Çilek Kız, kendisinin ve arkadaşlarının her gün daha iyi büyüyebilecekleri bir dünyanın hayalini kuruyor. Kocaman bir çilek evde kardeşiyle birlikte yasayan Çilek Kız,  arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ve onlara yardım etmekten de çok hoşlanıyor. 
 
HELLO KITTY
Hello Kitty çizgi karakteri, Japonya’yı temsilen iyi niyet ve turizm elçisi olarak tasarlanmıştırç Ünlü kedi kahraman Hello Kitty Çin ve Hong Kong’tan turist çekmek amacıyla elçi olarak atanmıştır.
 
PEPE
Pepee 4-6 yaş grubu çocuklara öncelikli olarak seslenen, bunun yanı sıra 3-9 yaş aralığındaki  çocuklarımıza hitap eden bir karakter. Aile yapısı, konuşması ve mizacı ile tam bir Türk çocuğudur.

Çocuklar ünlü oyuncu Arzu Yanardağ ve oyuncaklara büyük ilgi gösterdi.

Editör: TE Bilisim