Sultanbeyli ve Sultangazi'nin en büyük alışveriş merkezi Atlaspark Alışveriş Merkezi'nde bugün 17:00'de İdo Tatlıses mini konseri ve ardından imza töreni vardı.
Önce her şey yolundaydı. İdo Tatlıses, 5 şarkı seslendirdikten sonra, imza atmak için sahneye koyulan masaya geçti. İmza günü başlamış oldu.
Ne var ki kısa süre sonra, kalabalıkta bir hareketlenme başladı. Güvenlik kalabalığı zaptetmekte zorlanmaya başladı ve sahneye doğru bir hareketlenme başladı. İdo'nun halka yaptığı anons da işe yaramadı.
İMZA BÖLÜMÜ SADECE 8 DAKİKA SÜRDÜ
Atlaspark Alışveriş Merkezi'nden gelen bilgiye göre kapı girişi 10 bin kişiydi ve o kalabalık sahneye doğru ilerliyordu. Kalabalık arasında bayılan kadınlar ve ezilme tehlikesi geçiren çocuklar olduğu görülünce avm yönetimi tarafından İdo'ya imza gününü kesmesi ricasında bulunuldu. Kendisini sevenleri üzmek istemeyen İdo Tatlıses, bu teklifi kabul etmedi. Kısa süre sonra halkla arasına koyulan bariyer yıkılınca, çıkan izdihamla beraber İdo güvenlik tarafından alandan çıkarıldı. İdo'nun arkasından sahnedeki imza kartonetleri halk tarafından kapışıldı. Astımı olan bir kadın sahneye alındı.
HER ŞEY ÇOK GÜZEL BAŞLAMIŞTI
Atlaspark Alışveriş Merkezi'ndeki mini konseri ve imza günü öncesi her şey çok güzel başlamıştı.
İdo Tatlıses, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla röportaj yapıp, önce yeni çalışmaları konusunda bilgi verdi. "Yeni şarkıma çalışıyoruz. Arkadaşım Galip Öztürk'ün şarkısına klip çektim, yönetmenlik yaptım. Elimizi taşın altına koyduk hep beraber, arkadaşımın heyecanını yaşıyorum. Diğer taraftan tekstil işine girdim. Benim bütün tarzım var kıyafetlerde. Spor kıyafetler, eşofmanlar, taytlar olacak... Her türlü model kıyafet var. Kadın modelleri de var. Yasemin de bize yardımcı oldu. Modelimiz o oldu, elinden geleni yaptı. Ben teklif ettim çalışmayı. Hiçbir şey almadı, para almadı, hatır işi yaptı. 2 güne kadar inşaallah site hazır olacak" diyerek yeni çalışmalarını anlattı.
Ayrıldığı sevgilisi Yasemin Şefkatli ile barışan İdo, gazetecilerden gelen "nasıl barıştınız" sorusuna da "Ortak dostlarımız araya girdi, iyiki de girdi" dedi. Evlilik sorusuna ise "Kısmet hayırlısı artık. İnşaallah güzel şeyler düşünüyorsunuz tabii yaşadığınız şey güzelse. Ben de düşünüyorum. Çok güzel gidiyor Allah'a şükür. Çok güzel gidiyorken yaşamak lazım. Biz de yaşıyoruz!" cevabını verdi.
"BEDELLİ HAKKIMI KULLANMAMAM APTALLIK OLUR!"
Askerlik sorusuna ise "Askere gidiyorum evet. Herkesin yararlandığı gibi bende bedelliden yararlanacağım. Bedelliyi çıkartan da ben değilim. Tarih belli değil ama bu hakkımı kullanacağım. Böyle bir hak varsa yararlanacağım. Herkesin bu hakkı varsa, benim de varsa kullanmamam aptallık olur! Devlet vermişse bu hakkı, gitmem normal.
Yeni şarkımın tarihi belli değil, tekstil firması kurduk onun açılış tarihi belli değil. Tarihlerle ilgili sıkıntım var" dedi.
Editör: TE Bilisim