Day2Day The Collagen Beauty’nin marka yüzü Azra Akın, 11 Mart Çarşamba Günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen lansmanda Day2Day The Collagen Beauty’i neden tercih ettiğini anlattı.

Sağlığını korumanın hem kendisi hem de ailesi için çok önemli olduğunu özellikle vurgulayan Azra Akın; bu gıda takviyesini, sadece güzellik için değil aynı zamanda günümüz beslenme şartlarında ihtiyaç duyulan bileşenleri almak ve zararlı çevresel koşullara karşı koymak için de tercih ettiğini belirtti.

Day2Day The Collagen Beauty’nin lansman etkinliğinin ilk oturumunda Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak ile yaptığı söyleşide Koçak’ın sorularını yanıtlayan Azra Akın, sağlığını korumanın hem kendisi hem de ailesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Azra Akın anne olması ile birlikte sağlığına daha fazla dikkat ettiğini belirtti.

Dilara Koçak’ın “Güzelliğinizi nasıl koruyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Akın, “Her şeyden önce belirtmek isterim ki, cildimiz en önemli kalkanımız. Sadece yüz güzelliği için değil, tüm vücut sağlığımız için cildimize gereken desteği vermemiz gerektiğini çok iyi biliyorum. Her yaşın kendine has güzelliği olduğunu düşünüyorum ve yaş aldıkça cildimin ihtiyaçları doğrultusunda uzmanlara danışarak cildimi destekleyecek ürün ve besin desteği kullanıyorum.” dedi.

Besin desteklerini doktoruna ve diyetisyenine danışarak kullandığını belirten Azra Akın, kolajenin de gerekliliğini vurgularken, piyasadaki pek çok seçenek içerisinde önemli olanın en doğru seçimi yapmak olduğunu sözlerine ekledi.

Azra Akın, Day2Day The Collagen Beauty’nin marka yüzü olmadan önce titiz bir araştırma yaptığını, Day2Day The Collagen Beauty’e güvendiğini ve gönül rahatlığı ile marka elçisi olduğunu sözlerine ekledi.

Dilara Koçak ise, Yunus Emre Alimoğlu’nun kurucularından ve Genel Müdürü Olduğu Orzaks İlaç’ın markası olan Day2Day The Collagen Beauty’nin gıda takviyesi olarak ne gibi faydalar sağladığını anlatarak

cilt sağlığı ve beslenme, kolajen desteği konusunda önerilerini misafirler ile paylaştı.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak; "30'lu yaşlarla birlikte vücudumuzun temel yapı taşlarından biri olan kolajen proteinin üretimi her yıl azalıyor; güneş hasarı, işlenmiş şeker, uyku düzeninde bozukluk, oksidatif stres gibi faktörler ise bu süreci hızlandırıyor. Beslenmemizde özellikle A ve C vitaminlerinden zengin seçimler yapmak, azalan kolajeni desteklemek için peptit formda kolajen takviyesi almak, ayrıca bu takviyenin alfa lipoik asit, glutatyon, hyaluronik asit ve biotin ile desteklenmiş olmasına dikkat etmek önemli" diyerek kendisinin de ürünü denediğini ve çok memnun kaldığını sözlerine ekledi.

Arzum Onan davette büyük ilgi gördü.

Day2Day The Collagen Beauty’nin Lansmanına Cemiyet Hayatının Ünlü Simaları Katıldı

Lansman etkinliği, Türkiye’nin ilk ve tek lüks web sitesi OGGUSTO’nun kurucusu Özlem Güsar’ın ve Dilara Koçak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Etkinlikte Medikal Estetik Hekimi Dr. Pelin Taşkıran’ın da katılımıyla kolajen’in medikal yönünün konuşulduğu Day2Day Collagen lansmanın ikinci oturumuna Azra Akın’ın yanı sıra; Arzum Onan, Meltem Kazaz, Pınar Topçuoğlu, Meral Yazıcı, İpek Deveci, Rima Erdemir, Sinem Işık, Zeynep Han Gemicioğlu, Sedef Han Oğuz, Ebru Tanserer, Gülden Bulut, Didem Bahrıaçık, Hülya Eltim, Pınar Hotiç, Nilay Örnek, Siren Ertan, Ebru Kohen, Begüm Ballı, Müge Sırmabıyık, Zeynep Üstüner gibi cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimler katıldı.

Day2Day Collagen ile Cildini Tamamla

İnsan vücudundaki en önemli unsurlardan biri olan kolajen metabolizmada doğal olarak üretilir. Kolajen, cilde esneklik ve sıkılık veren; tüm bağ dokularının uyumu, elastikiyeti, yenilenmesinde etkili olan ve ayrıca kas, iskelet sisteminde büyük etki gösteren bir proteindir. Kolajenin vücuttaki üretimi 25 yaşından sonra yaş aldıkça azalmaya başlar. Kolajen kaybı sadece yaşlanmayla ortaya çıkmaz. Ultraviyole ışınlardan çevresel kirliliğe gibi birçok etmen vücuttaki kolajen kaybını hızlandırır.

Day2Day Collagen; bileşimindeki kolajen ve zengin vitamin, mineral içeriği ile ihtiyaç duyulan desteği sağlar. Day2Day Collagen; kolajenin yanı sıra, glutatyon ve R formda alfa lipoik asit ve koenzim Q10 gibi cilt için önemli olan birçok bileşen içeren bir gıda takviyesidir. Ürün içerisinde ayrıca bulunan hyaluronik asit, C vitamini, biotin, selenyum ve B vitaminleri ile cildin, saçların ve tırnakların normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Day2Day Collagen; uluslararası kalite standartlarında, Fransız menşeli premium tip I kolajen peptit içerir.

Day2Day Collagen’ nin içilebilir likit, sişe ve tablet formları hem balık hem de sığır kaynaklı kolajen peptit içeriğiyle tüketiciye zengin ürün çeşitliliği sunmaktadır. Vişne, çilek ve mango aromalarıyla kolay içilebilir özelliğe sahiptir.

Editör: TE Bilisim