Berkay, organizasyonunu Pera Event’in gerçekleştirdiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında önceki gece ilk defa Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahne üzerindeki özel şovları ve sürprizleriyle büyük alkış alan Berkay’ın esas sürprizi ise sevgilisineydi. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Özlem Katipoğlu ‘na konser sonrası evlenme teklif eden Berkay, sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.
 
Dünya starlarını ağırlayan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Turkcell sahnesinde gerçekleşen “Turkcell Yıldızlı Geceler” konser serisi kapsamında önceki gece müthiş bir konser veren Berkay, en büyük sürprizini sevgilisine yaptı.
 
Binlerce kişinin doldurduğu biletleri günler öncesi tükenen Açıkhava Tiyatrosu’ndaki ilk konserinden alnının akıyla çıkan Berkay, konser sonrası verdiği partide sevgilisine evlenme teklifi yaptı. Yakın arkadaşları ve sanatçı dostlarının da şahit olarak bulunduğu partide, bir süredir birlikte olduğu Özlem Katipoğlu’na sürpriz yaparak cebinden tek taş yüzüğünü çıkaran Berkay, teklifinin kabul edilmesiyle o gece çifte mutluluk yaşadı. Özlem Katipoğlu’nun mutlulukla ve göz yaşlarıyla “evet” dediği Berkay, düğünün yıl sonunda gerçekleşeceğini açıkladı. Evlilik teklifi sonrası iyice parti havasına bürünen gece, sabahın ilk ışıklarına kadar dj Mahmut Orhan’ın çaldığı şarkılarla devam etti.

Partinin ve evlenme teklifi için özel hazırlanan mekanın tüm süslemesi Fulya Terim ve ekibi tarafından yapıldı. Fulya Terim bu organizasyon’ u Berkay ‘a hediye olarak yapıldı…
Editör: TE Bilisim