Bülent Ersoy, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir estetik kliniğindeydi. Makyajsız oluşu gözlerden kaçmayan Ersoy, basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Milliyet Cadde'den Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Diva, 'estetik mi yaptırdınız? sorusuna kızdı..

"GEREKİNCE YAPTIRIYORUM" 

Diva, gazetecilerin "Bir işlem mi yaptırdınız?" şeklindeki sorusuna "Böyle yerlere geldiğinizde illa estetik mi yaptırmak lazım? Bir arkadaşımı ziyaret ettim. Ama gerektiği zaman ve ihtiyaç halinde yaptırıyorum" açıklamasını yaptı.

Merhum sanatçı Zeki Müren'in ölüm yıl dönümü olmasıyla alakalı da konuşan sanatçı, "Bence Türkiye'ye böyle bir ses daha gelmez. Kendini rahmet ve özlemle anıyorum. Bu dünyada bir ben kaldım. Ben de yakında giderim." dedi.

Öte yandan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla 19 Eylül Pazar akşamı yayın hayatına başlayan 'Benzemez Kimse Bize' programı, Diva'nın alkollü olarak canlı yayına çıktığı iddia edilmiş; konuşması ve tavırlarıyla gündeme gelmişti. 

İDDİALARA YANIT VERDİ 

Usta sanatçı, hakkında ortaya atılan 'yayına alkollü çıktı' ve 'estetik' iddialarına yanıt vermişti: Çok heyecanlandık canlı yayın olduğu için. Muhterem izleyicilerin beğenmeleri üzerine hazırlanan bir program, 'acaba ne diyecekler?' heyecanı...

Diva'nın estetikli hâli Mehmet Ali Erbil ve 2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt tarafından 'Küçük Ceylan'a benzetilmişti.

"En başta yaratıcı olmak, üretici olmak, yerinde saymamak ve insanlara saygılı olmak gerekir. Yorumlar hep yapıldı 50 senedir. Bazılarını haklı gördüm, bazılarını haksız..."

"Üzüntülerimi yastığıma akıttığım iki damla yaşla kimseye göstermedim, hep tolere etmeye çalıştım. Böyle bir tarzım, tavrım hayatım boyunca olmadı."

"ZEKİ MÜREN BENİ ÇAĞIRDI" 

"Bazı insanların seveni de olur, sevmeyeni de olur, sövenleri de olur. Böyle şeyin aslı astarı yok. Uzun bir koridor yürüdüm sonrasında, konuşurken kendim dahi 'Herhalde Zeki Bey (Müren) beni çağırdı, ölüyorum' dedim."

"YILLARDIR UYGULATIRIM"

'Estetik yaptırdı' iddialarına ise Diva, "Yüzüme yıllardır bant hilesi uygulatırım. Bu yayında da aynısını kullandım" açıklamasını getirmişti.

Yıldız Tilbe'nin Bülent Ersoy'un kucağına oturması sosyal medyanın diline düştü.

Kibariye'nin konuk olduğu ikinci programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in birbirlerine uzak oturup konuşmamaları dikkat çekti. Keser ve Ersoy şarkı söylerken birbirlerine bakmamayı tercih ettiler.

Editör: TE Bilisim