Ses sanatçısı Onur Akay, Bülent Ersoy'un daha önce hiç görülmemiş fotoğrafını paylaşarak, Ersoy ile 14 sene aşk yaşayan Birol Gürkanlı'nın hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Önceki gün kendi internet sitesinde Diva Bülent Ersoy’la ilgili bir yazı yazarak, Ersoy'un daha önce hiç görülmemiş fotoğraflarını paylaşan ses sanatçısı Onur Akay, Diva ile 14 sene aşk yaşayan Birol Gürkanlı'nın hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

“SAPASAĞLAM AYAKTAYIM”

Bunun üzerine Nurcan Sabur, Onur Akay’ın iddiasını Bülent Ersoy’a sordu. Sabur’a Gürkanlı’nın eşinin telefonunu da veren Bülent Ersoy, “Yok ayol, nereden çıkartırlar bu yalan haberleri bilmem ki… Buyur sana eşi Sibel Hanımın telefonu, onun aracılığıyla Birol Bey’e de ulaşabilirsin” dedi. Daha sonra Sabur, Gürkanlı’ya ulaştı ve Gürkanlı, “Nurcan’cığım duyduğun gibi sapasağlam hayattayım… Ben bu camiadan 25 yıldır uzaktayım… Bildiğin gibi iyi bir işim ve çocuklarım ile eşimle birlikte mutlu bir ailem var.” açıklamasını yaparak, ailesi ile birlikte çekilmiş son fotoğraflarını da gönderdi.

BANU ALKAN’IN MENAJERİ ÖLEN KİŞİLERİN İSMİNİ KARIŞTIRMIŞ!

Yaşanan bu olaydan sonra kendisine ulaşan gazetecilere açıklama yapan Onur Akay, “Evet doğru ve o gün ben düzeltme yaptım ama düzeltme maalesef fark edilmedi. Fotoğraflar bana Banu Alkan’ın menajeri Erkan Düzdaş’tan geldi. Erkan, bu fotoğrafları Hidistan’da Bülent Hanım’a göstermiş. Bülent Hanım görünce duygusal anlar yaşamış ve trafik kazasında ölen nişanlım demiş. Banu Hanım’ın menajeri de fotoğraftaki kişinin bana Birol Gürkanlı olduğunu söyledi. Bülent Hanım’ın da gördüğünü söyleyince bende yazdım. Ancak paylaştığım fotoğraflarda Birol Gürkanlı yer almıyormuş. Kazada ölen kişi, Bülent Hanım’ın Almanya’da nişanlandığı Cumhur Türkoğlu ve dikkatli bakılınca iki nişanlısının birbirine benzerlikleri de var. Fotoğraflardaki diğer kişiler ise hayranlarıymış.” diyerek, bu sefer de Bülent Ersoy'un Cumhur Türkoğlu ile aynı karede olduğu ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarını paylaştı.

Editör: TE Bilisim