Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo, tüm yarışmacıları dikkatle dinleyip, en özel yorumlarını gerçekleştirdiler.

Popstar 2018 başladığı andan itibaren Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi, Bülent Ersoy’un makyajı, yaptığı yorumlar ve derin göğüs dekoltesi ise Diva’yı Twitter’da en çok konuşulanların arasına soktu.

Armağan Çağlayan, Çiğdem Karavit imzalı şalvarı ve beyaz gömleğiyle dikkat çekerken; Deniz Seki ise, Hakan Akkaya imzalı mini elbise ve elbisesinin aynı kumaşından çizme tercih etmişti.

DİVA’DAN 30 KİLOLUK KRİSTAL ELBİSE

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy , Popstar 2018’in ikinci gecesi için siyah kostüm tercih etmişti. Nur Yerlitaş imzalı kostümünün ağırlığının ise, üzerindeki işlemeleri nedeniyle tam 30 kilo olduğu öğrenildi. Diva, tamamı kristal taşlarla el işçiliğiyle hazırlanan derin göğüs dekolteli kostümünün içinde çok şıktı. Diva’nın göğüs dekoltesi çok beğenildi, Twitter’da en çok Diva’nın göğüsleri konuşuldu.

DENİZ SEKİ “3 BUÇUK YIL SONRA İLK KEZ CANLI YAYINA ÇIKTIM”

Deniz Seki programın ilk dakikalarında programın sunucusu Osmantan Erkır’a: “Beni ilk yayında geçen hafta çok ürkek ve çekinden bulmuşlar. 3 buçuk yıl sonra ilk kez canlı yayına çıktım, beni mazur görmelerini rica ediyorum” dedi.

GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİNE ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’DAN ELEŞTİRİ

Armağan Çağlayan’dan geçen haftanın birincisine: “Tribüne oynamaktan vazgeç! Star olmak akıllı olmaktır. Ceketi yere vuruyorsun, jürinin üzerine gül yaprakları atıyorsun. Oturmuşsun bütün hafta nasıl tribüne oynarım demişsin, bunu bulmuşsun”

Bülent Ersoy: “Geçen haftanın rahatlığıyla, ben oldum dediniz, ama bu hafta geçen haftaki gibi değildiniz” yorumunu yaptı.

BÜLENT ERSOY: “BONOMO KAÇ KİLOYUM?”

Yarışmacılardan Kadir Bayram’ın kilosunu soran Armağan Çağlayan’ın sözlerini duyan Bülent Ersoy, Can Bonomo’ya espri yaparak “Bonomo kaç kiloyum?” diye sordu, Can Bonomo ise “50 kilosunuz Bülent Hanım” deyince salonda kahkaha koptu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: “TÜRKİYE’DE POP SÖYLEYEN YOK!”

Armağan Çağlayan, “Sosyal medyadaki eleştirilere cevap vermek istiyorum” diyerek söze girdi ve “Programınızın adı Popstar ama, poptan başka her şey söyleniyor diyorlar. Türkiye’de Pop söyleyen mi var? Serdar Ortaç pop mu söylüyor, Deniz hanım pop mu söylüyor? Popüler müzikten bahsediyoruz. Youtube’de en çok bu şarkıları tıklıyorsunuz, burada ne bekliyorsunuz? Çıksın herkes rap mi yapsın anlamadım!” dedi.

BÜLENT ERSOY: “SEN MALIN İYİSİNDEN ANLIYORSUN”

Can Bonomo sohbet arasında “Çok şıksınız Bülent Hanım” deyince, Bülent Ersoy “Sen malın iyisinden anlıyorsun” cevabını verdi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’DAN YARIŞMACI ARZU COŞKUN’A “SİZ HAPSE GİRİP ÇIKMIŞSINIZ”

Yarışmacılardan Arzu Coşkun, performansını tamamladıktan sonra 4 jüri üyesinden de 100 tam puan aldı. Ne var ki, Armağan Çağlayan Arzu Coşkun’a “Siz hapse girip çıkmışsınız” dedi. Bunun üzerine Arzu Coşkun “sabıkalı” olduğunu kabul etti. Sözü alan Deniz Seki; “Hayatta herkesin başına gelebilir. Yolda giderken trafik kazası yaşayıp hapse girebilirsiniz. Tüm kader mahkumlarını Allah kurtarsın... Bir sosyal sorumluluk projesi yapıp sabıkalı kadınları yeniden hayata kazandırmak istiyorum” dedi.

Armağan Çağlayan ve Deniz Seki’nin bu sözleri üzerine Bülent Ersoy, “bu kadar güzel bir performansdan sonra bunları konuşmayalım” dedi ama, ok yaydan çıkmıştı bir kere; yarışmacı Arzu Coşkun, “Çok zor zamanlar yaşadım, eşimi kaybettim, kimsem yoktu, tutunacak dalım yoktu, intihar bile ettim” açıklamasını yaptı.

Bülent Ersoy: “İntiharı bir daha düşünme, bir karıncaya bile can veremiyoruz, biz Allah’ın huzurunda o kadar küçüğüz ki… İntihar etmek isyan etmektir. Allah’ın verdiği canı Allah alır çocuğum, sakın bir daha düşünme” yorumunda bulununca; programın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır “Biz Bursa’ya gittiğimizde Arzu hayattan bıkmış bir şekilde elemelere geldi. Yıllar içinde itilmiş, hor görülmüş bu kız bu gece jüri üyelerimizden tam puan aldı, Allah’ın takdiri” dedi ve jüri üyelerine “O kadar güzel şeyler söylediniz ki, iyi ki varsınız” dedi.

Bülent Ersoy: “Harcamak çok kolaydır, onu topluma kazandırabilmek o insanlıktır” dedi.

TÜM SALON VE JÜRİ ASKERLERİMİZ İÇİN AYAKTA

Yarışmanın tek ikilisi olan Merve Cendik ve İrem Gül, performanslarının ardından şehitlerimizi anınca, OsmanTan Erkır’ın tüm askerlerimize selam ve başarı dileyip “Mehmetçiğimiz minnettarız” demesinin ardından tüm jüri üyeleri ve salon ayağa kalkarak askerimizi alkışladı ve salondan “En büyük asker bizim asker” nidaları yükseldi.

DİVA’DAN ASKER ANNELERİNE ŞARKI

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, “Evlatlarını bekleyen tüm Analar” için diyerek “Asker yolu beklerim” şarkısını okudu; Diva’nın performansı ayakta alkışlandı.

GECENİN BİRİNCİSİ SABIKALI OLDUĞU ÖĞRENİLEN ARZU COŞKUN OLDU

Popstar 2018’de gecenin birincisi Arzu Coşkun oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Mustafa Yıldırım oldu.

Editör: TE Bilisim